Hírek

Hasznos információk, lélekmorzsák, miegymás

A Te testednek és az enyémnek is a nagy része vízből áll. Ahhoz hogy megfelelően tudjunk működni, elegendő mennyiségű, tiszta ivóvízet kell innunk!

Bernie-nek időpontja van hozzám. Türelmesen várakozik a Silence Massage előtt, amíg behívom. A tekintetéből és a testtartásából ítélve ráfér egy alapos hát, nyak-vállöv masszázs. Szóval jó helyen jár nálam!

Szeretnélek Titeket tájékoztatni, hogy OTP SZÉP kártyás fizetés esetén lehetőség van a folyamat meggyorsítására, amennyiben rendelkeztek okostelefonnal és letöltitek rá az OTP SZÉP kártya mobilalkalmazást. Ugyanis ennek segítségével tudtok az alkalmazásból előlegként utalni.

Ezúton is szeretném Nektek megköszönni, hogy a vírushelyzet és a vele járó korlátozások ellenére, alkalmazkodva a megváltozott körülményekhez, hűségesen jártok hozzám!

A Silence Massage mikulánya idén sem hagyta cserben a Mikulást és a segítségére sietett. :)

Mivel egyre több megkeresést kapok ez ügyben, ezért ezúton is szeretnék mindenkit tájékoztatni, hogy a vírushelyzet okozta bizonytalanság miatt idén, illetve 2021-ben határozatlan ideig sajnos nincs lehetőség nálam masszázs ajándékkártya vásárlásra - karácsonyra sem! 😔

Ahhoz, hogy az immunrendszered állja a sarat ezekben stresszmentesnek semmiképpen sem nevezhető időkben, nagyon fontos, hogy szánj időt a pihenésre, lassíts!

Szeretnélek tájékoztatni, hogy a Silence Massage-ban a masszázsod árát az AFR-nek köszönhetően azonnali átutalással is fizetheted!

Ha jólesne egy kicsit kiszállni a hétköznapok pörgéséből, csendre, nyugalomra, lazításra, kikapcsoldódásra vágysz, de az idei évben - sokunkhoz hasonlóan - Te is úgy döntöttél, hogy kihagyod a nyaralást óvatosságból és/vagy anyagi okokból, wellnessezz nálam, spórold meg az utazás, szállás költségét és gyere el masszázsra Szegeden a Silence...

A vírushelyzet okozta bizonytalanság miatt a masszázsbérletek értékesítését 2020. július 1-től ÁTMENETILEG szüneteltetem.

Ha szeretnél egy kicsit kiszakadni a hétköznapi zajból és rohanásból, nyugalomra vágysz és/vagy elfeküdted a nyakadat, fáj a vállad, diszkomfortérzésed van a lapockáid körül, hasogat a derekad, akkor jelentkezz be hozzám frissítő, relaxáló masszázsra! Tudok Neked segíteni. :)