Pedagógus kedvezmény

2022.09.14

Ahogyan már egy korábbi posztomban jeleztem új kedvezményt vezetek be PEDAGÓGUSOK részére ezzel is kifejezve megbecsülésemet és szolidaritásomat feléjük ebben a méltatlan helyzetben, amiben vannak jó ideje Magyarországon. 

Pedagógus Vendégeim részére 2022. szeptember 15-től 1000 Ft kedvezményt biztosítok minden egyes masszázs alkalomra. A kedvezmény igénybevételének feltétele: fizetés előtt saját névre szóló, érvényes pedagógusigazolvány/igazolás bemutatása. Más akcióimmal és kedvezményeimmel nem vonható össze - kivéve a korona kedvezménykártya által biztosított extra masszázsidők. Ez az akció 2023. augusztus 31-én lezárul! A kedvezményes ár csak saját masszázs igénybevétele esetén érvényes. Amennyiben családtagodat, barátodat, ismerősödet szeretnéd befizetni hozzám masszázsra, úgy azt az éppen aktuális árlistám szerinti teljes áron tudod megtenni az itt részletezett módon: 

Ha szeretnél jönni hozzám masszázsra, akkor válaszd ki, hogy melyik fajta és milyen időtartamú a masszázsra vágysz:

Ezután az aktuális havi, szabad idősávokat tartalmazó bejegyzésemből szemeld ki a Neked szimpatikus időpontot/idősávot és jelentkezz be hozzám online: