Tájékoztatás

Jó, ha előre tudod

A számlázásról

Kedves Vendégem!

Ezúton tájékoztatlak, hogy a hatályos jogszabályok szerint (2007. évi CXXVII. törvény (áfa tv.) és a 48/2013. (XI.15.) NGM rendelet 1. sz. mell. alapján) az online pénztárgép kiváltásaként szolgáltatásaimról minden esetben SZÁMLÁT állítok ki, amelyhez szükségem van a nevedre és a címedre. Amennyiben nem szeretnéd megadni nekem ezeket az adatokat, úgy sajnos nem tudok Neked szolgáltatást nyújtani.

Megértésedet és együttműködésedet előre is köszönöm!

A borravalóról

Kedves Vendégem!

Ezúton tájékoztatlak, hogy szolgáltatásaim mindenkori árait, valamint az aktuális kedvezményeket alapos mérlegelés után, magam határozom meg. Az árlistában feltüntetett, akár kedvezménnyel csökkentett árakon felül borravalót NEM fogadok el.

Amennyiben elégedett vagy a szolgáltatásaimmal, nagyon megköszönöm, ha a felsoroltak közül valamelyik formában fejezed ki:

  • jelezd felém szóban / írásban / Facebook hozzászólásban, like-al, megosztással!
  • Segíts nekem előrébb kerülni a pozitív értékelésed által a Google keresési találatokban! Hogyan? Be kell legyél lépve a Google fiókodba (gmail-es e-mail címmel) ahhoz, hogy tudj adni értékelést. Kattints a következő linkre:  https://goo.gl/dQ9Pg5  Majd a felugró ablak jobb felső sarkában kattints az "Írja meg a véleményét" gombra. Itt pedig jelölj be annyi csillagot, amennyit gondolsz (az 5-ös a legjobb), és ha van kedved, írj hozzá egy kis szöveges értékelést, hogy miért adtad a csillagokat. Ez az indoklás nem kötelező, de sokat jelent számomra. :) Végül kattints a "Közzététel" gombra. 
  • Ajánld a Silence Massage-t a családodnak, barátaidnak, ismerőseidnek,
  • vásárolj bérletet, ajándékutalványt,
  • legyél visszatérő vendégem,
  • és ami a legfontosabb: mosolyogj! :)
Megértésedet és együttműködésedet előre is köszönöm!