Tájékoztatás

Jó, ha előre tudod

A számlázásról


Kedves Vendégem!

Ezúton tájékoztatlak, hogy a hatályos jogszabályok szerint (2007. évi CXXVII. törvény (áfa tv.) és a 48/2013. (XI.15.) NGM rendelet 1. sz. mell. alapján) az online pénztárgép kiváltásaként szolgáltatásaimról minden esetben SZÁMLÁT állítok ki, amelyhez szükségem van a nevedre és a címedre. Amennyiben nem szeretnéd megadni nekem ezeket az adatokat, úgy sajnos nem tudok Neked szolgáltatást nyújtani.

AAM KATA e.v. vagyok. KIZÁRÓLAG MAGÁNSZEMÉLYEKNEK SZOLGÁLTATOK! KIZÁRÓLAG A MAGÁNSZEMÉLYES ADATAIDRA ÁLL MÓDOMBAN SZÁMLÁZNI! Időpont lemondási  feltételek


A lefoglalt időpontodhoz képest 48 órán belüli, INDOKLÁSSAL EGYÜTT történő  időpontlemondás esetén a lefoglalt masszázs árának 50%-át, míg 24 órán belüli időpontlemondás vagy masszázsidőtartam-csökkentés esetén az EREDETILEG LEFOGLALT masszázs árát 100%-ban rendezned kell! Lemondás esetén azonnali átutalással vagy SZÉP kártya appon keresztül előlegfizetéssel, időtartam-csökkentés esetén a masszázs napján fentiek mellett akár készpénzzel is fizethetsz.

TELEFONHÍVÁSOKAT NEM FOGADOK! EGYEZTETÉS IDŐPONTLEMONDÁS/-MÓDOSÍTÁS MIATT KIZÁRÓLAG ÍRÁSBAN (E-MAIL, SMS) LEHETSÉGES!


FONTOS! INDOKLÁS NÉLKÜLI IDŐPONTLEMONDÁST VAGY IDŐTARTAM-CSÖKKENTÉST NEM TUDOK ELFOGADNI! EZ ESETBEN AZ EREDETILEG LEFOGLALT MASSZÁZS KEDVEZMÉNY NÉLKÜLI TELJES ÁRA 100%-BAN FIZETENDŐ 48 ÓRÁN BELÜLI JELZÉS ESETÉN, VALAMINT ABBAN AZ ESETBEN IS, HA NEM JÖSSZ EL ÉS NEM SZÓLSZ RÓLA ÍRÁSBAN AZ IDŐPONTOD ELŐTT! AKI A DÍJAT NEM RENDEZI, NEM KAPHAT TŐLEM TÖBB IDŐPONTOT!Késéssel kapcsolatos szabályok


Ha késel, légyszi, dobj egy smst vagy Messenger üzenetet vagy e-mailt róla! 

Ha késtél és megérkeztél, kérlek, kopogj be! (Ez az egyetlen eset, amikor be szabad, sőt kell is kopogni!)

Max. 15 perc késés esetén elfogadod, hogy a lefoglalt masszázsod hosszát a következő Vendégem időpontja miatt egyéni mérlegelés alapján max. a késés időtartamával lerövidíthetem az eredetileg lefoglalt fajtájú és időtartamú masszázsod díjának felszámítása mellett.

15 PERCET MEGHALADÓ KÉSÉST NEM TUDOK ELFOGADNI! Erre az esetre is az indoklás nélküli időpontlemondásra vonatkozó feltételek érvényesek.Egyéb fontos infó

Egészségügyi okok miatt (extrém érzékeny a bőröm) vékony nitril kesztyűben dolgozom, ami a masszázs hatékonyságát és kellemességét nem befolyásolja. Tehát érezni nem fogod, annyi, hogy van egy kis hangja. Kérlek, csak akkor egyeztess velem időpontot, ha ezt el tudod fogadni!A borravalóról

Kedves Vendégem!

Ezúton tájékoztatlak, hogy szolgáltatásaim mindenkori árait, valamint az aktuális kedvezményeket alapos mérlegelés után, magam határozom meg. Az árlistában feltüntetett, akár kedvezménnyel csökkentett árakon felül borravalót NEM fogadok el.

Amennyiben elégedett vagy a szolgáltatásaimmal, nagyon megköszönöm, ha a felsoroltak közül valamelyik formában fejezed ki:

  • jelezd felém szóban / írásban / Facebook hozzászólásban, like-al, megosztással!
  • Segíts nekem előrébb kerülni a pozitív értékelésed által a Google keresési találatokban! Hogyan? Be kell legyél lépve a Google fiókodba (gmail-es e-mail címmel) ahhoz, hogy tudj adni értékelést. Kattints a következő linkre: https://goo.gl/dQ9Pg5 Majd a felugró ablak jobb felső sarkában kattints az "Írja meg a véleményét" gombra. Itt pedig jelölj be annyi csillagot, amennyit gondolsz (az 5-ös a legjobb), és ha van kedved, írj hozzá egy kis szöveges értékelést, hogy miért adtad a csillagokat. Ez az indoklás nem kötelező, de sokat jelent számomra. :) Végül kattints a "Közzététel" gombra.
  • Ajánld a Silence Massage-t a családodnak, barátaidnak, ismerőseidnek,
  • legyél visszatérő vendégem,
  • és ami a legfontosabb: mosolyogj! :)

Megértésedet és együttműködésedet előre is köszönöm!