Változások

2022.08.27

Kedves Vendégeim!

Ezúton is szeretném Nektek jelezni, hogy jövő hónaptól néhány változás lesz nálam a Silence Massage-ban:

  • 2022. szeptember 1-től kizárólag a honlapomon található online időpontkérő űrlap kitöltésével tudtok hozzám bejelentkezni. Simán e-mailben vagy a Silence Massage Facebook oldalának vagy privát Messengeren küldött üzenetben erre nem lesz lehetőség a továbbiakban. Aki ezeken az elérhetőségeimen ír majd rám, meg fogom kérni, hogy küldjön egy űrlapot is a honlapomon keresztül. (Természetesen az megmarad, hogy a masszázsotok végén személyesen is tudtok újabb időpontot egyeztetni velem.)

Miért van erre szükség?

Egy új adózási szabályozás miatt, fontos, hogy nyilatkozzatok arról, hogy magánszemélyként veszitek igénybe a szolgáltatásomat és elfogadjátok, hogy a számlát is kizárólag a magánszemélyes adataitokra tudom kiállítani. További ok: lásd ennek a posztomnak a 4. pontját. 

Az online időpontkérő űrlapomon már most is ott vannak a kötelezően pipálandó részek ezekkel kapcsolatban. 

  • 2022. szeptember 15-től új árlistával jövök. Erre azért van szükség, mert az üzleti célú áram árát 2022. július 1-től sajnos 1,5-szeresére emelték a mikrovállalkozásoknak. Ez azt jelenti, hogy nekem az üzlethelyiségben jelenleg 2,5-szer annyiba kerül 1 kWh rezsicsökkentett árú áram, mint Nektek az otthoni díj. Sajnos mivel csak árammal tudom fűteni a helyet, az eddigieknél is brutálisabb téli áramszámláim lesznek. Bízom benne, hogy nyitva tudok maradni télen is végig, de ehhez az kell, hogy elegen gyertek hozzám továbbra is. Megértéseteket köszönöm! 

Ha szeretnétek még a mostani áraimon masszázsra jönni, akkor egyeztessetek velem minél előbb időpontot 2022. szeptember 15. előttre. 

  • 2022. szeptember 15-től változik a Törzsvendég kedvezménynél a limitösszeg: 11 000 Ft-ról 12 000 Ft-ra emelkedik az a határ, amennyi értékig 1 000 Ft kedvezmény jár a törzsvendégeimnek saját részre történő masszázs igénybevétele esetén és 12 001 Ft vagy annál magasabb árú masszázs után pedig 2 000 Ft kedvezményt kaphattok alkalmanként jogosultság esetén.

  • FIGYELEM! Mától más szoltáltatókhoz hasonlóan bevezetem az időpont lemondási feltételeket és a késéssel kapcsolatos szabályokat! A részleteket ezzel kapcsolatban megtaláljátok az alábbi gombra kattintva: 
  • 2022. szeptember 15-től új kedvezményt vezetek be PEDAGÓGUSOK részére ezzel is kifejezve megbecsülésemet és szolidaritásomat feléjük ebben a méltatlan helyzetben, amiben vannak jó ideje Magyarországon. A kedvezmény részletes feltételeiről egy külön posztban jövök hamarosan!