Törzsvendég kedvezmény

2022.03.27

 Figyelem, ez nem áprilisi tréfa!

2022. április 1-től bevezetem a Törzsvendég kedvezményt a Silence Massage-ban!


Miről szól ez a kedvezmény?

A mindenkori árlistámban szereplő 15 000 Ft vagy az alatti értékű masszázs árából 1 000 Ft, míg 15 001 Ft vagy afeletti árú masszázs árából pedig 2 000 Ft kedvezményt adok minden, arra jogosult Vendégemnek a kedvezményes időszak alatt.

Kedvezményes időszak = a jogosultság évében április 1-től legkésőbb a következő év március 31-ig vagy hamarabb visszavonás vagy kizáródás esetén.


Ki veheti igénybe?

Mivel a masszázs bérletek értékesítését VÉGLEGESEN befejeztem a bizonytalan, tervezhetetlen és kiszámíthatatlan helyzet miatt, továbbá mivel nagyon hálás vagyok mindazon Vendégeimnek, akik a vírushelyzet és a korlátozások ellenére alkalmazkodva a megváltozott helyzethez továbbra is hűségesen jártak és járnak hozzám, ezért szeretném a hálámat feléjük ebben a formában is kifejezni.

Így az első kedvezményezetti körbe beletartozik minden olyan Vendégem, aki 2020. április 1. és 2022. március 31. között havi átlagban legalább kerek egyszer volt nálam az árlistámban szereplő valamelyik masszázson.*

A Törzsvendég kedvezmény esetükben 2022. április 1-től él.


Második kedvezményezetti kör: minden olyan Vendégem, aki 2021. április 1. és 2023. március 31. között havi átlagban legalább kerek egyszer jár nálam az árlistámban szereplő valamelyik masszázson.*

A Törzsvendég kedvezményt ezen Vendégeim a feltételek teljesítése esetén legkorábban 2023. április 1-től kaphatnak.


A harmadik kedvezményezetti kör vizsgálata pedig az akció kezdetétől (2022. április 1.) indul: minden olyan Vendégem, aki adott naptári évben április 1-től az azt követő MÁSODIK naptári év március 31-ig havi átlagban legalább kerek egyszer eljön hozzám az aktuális árlistámban szereplő valamelyik masszázsra, jogosulttá válik a Törzsvendég kedvezményre az adott naptári évet követő második évben április 1-től.*

A Törzsvendég kedvezményt ezen Vendégeim a feltételek teljesítése esetén legkorábban 2024. április 1-től vehetik igénybe. 

Kivétel: amennyiben egy Vendégem adott naptári évben április 1-től az azt követő első naptári év március 31-ig, azaz 1 év alatt összegyűjti a kedvezményhez szükséges alkalmakat (max. 24 alkalom), abban az esetben már az adott naptári évet követő első évben április 1-től megadom neki a Törzsvendég kedvezményt.


*Amennyiben bármilyen törvény, kormányrendelet vagy hatóság kötelezne átmeneti bezárásra, netalán táppénz miatt nem tudnék dolgozni, ezekben az esetekben csak azokat a hónapokat veszem figyelembe a kedvezményre való jogosultság megállapításához, amelyekben legalább 10 napot dolgozom. Pl. 2020. április 1. és 2022. március 31-ig 22 hónapig voltam nyitva a fentiek szerint, így azok kaptak tőlem első körben Törzsvendég kedvezményt, akik a vizsgált 2 évben legalább kerek 22 alkalommal jártak nálam valamilyen masszázson és amelyből legalább 1 alkalommal 2022. január 1. és 2022. március 31. között.


Kiegészítések, egyéb feltételek:

Fontos feltétel, hogy az a Vendég jogosult a Törzsvendég kedvezményre fenti feltételek teljesítése mellett, aki a kedvezmény tényleges igénybevételének évében jan. 1. és márc. 31. között is legalább 1 alkalommal jár nálam az árlistámban szereplő valamelyik masszázson. Tehát pl. ha valaki 2020. ápr. 1. és 2022. márc. 31. között 22 alkalommal járt nálam, de ebből nem volt legalább 1 alkalom, ami 2022. jan. 1. és 2022. márc. 31. közé esett volna, úgy sajnos nem jogosult a Törzsvendég kedvezményre ez alapján az időszak alapján.

A kedvezmény más akcióimmal és kedvezményeimmel nem vonható össze! 

A Törzsvendég kedvezményre való jogosultság Számodra is könnyebb nyomonkövethetősége érdekében névre szóló, sorszámozott gyűjtőkártyát adok minden Vendégemnek 2022. április 1-től. A gyűjtőkártyák nem ruházhatóak át, pénzre nem válthatóak.


További fontos és lényeges feltétel, hogy elveszíted a Törzsvendég kedvezményre való jogosultságra az esélyedet, illetve ha már jogosult vagy rá, kizárod Magadat a kedvezményből az alábbi esetekben:

1. amennyiben befoglalsz hozzám egy masszázsidőpontot és nem jössz el mégsem, úgy, hogy nem mondod le azt írásban jelezve felém a masszázs előtt! Ezt a hibát csak abban az esetben tudom elfogadni, amennyiben utólag (max. 1 héten belül) elnézést kérsz, továbbá megindoklod, hogy miért történt ez és Magadtól KIFIZETED az elmaradt alkalomra befoglalt masszázsod KEDVEZMÉNY NÉLKÜLI, TELJES ÁRÁT legkésőbb a következő alkalommal azonnali átutalással vagy készpénzzel!

2. amennyiben a vizsgált időszak vagy a kedvezményes időszak alatt 3 alkalommal a befoglalt időpontod előtt 48 órán belül mondod le vagy módosítod azt! Természetesen nem számít bele a lemondott, módosított alkalmakba a jogosultság szempontjából, ha valami miatt én kérlek az időpont módosítására. Az általad lemondott/módosított alkalom abban az esetben sem számít bele az ezzel kapcsolatos nyilvántartásomba, amennyiben Magadtól KIFIZETED a rajtam kívülálló ok miatt elmaradt alkalomra befoglalt masszázsod KEDVEZMÉNY NÉLKÜLI, TELJES ÁRÁT legkésőbb a következő alkalommal azonnali átutalással vagy készpénzzel! Ennek a feltételnek a teljesülését 2022. április 1-től kezdem nyomonkövetni és nyilvántartani minden Vendégem esetén.


(Vizsgált időszak= az a 24 vagy kevesebb hónap*, amelynek alapján megállapítom, hogy megkaphatod-e a Törzsvendég kedvezményt. Kedvezményes időszak: az az időszak, ami alatt Törzsvendég kedvezményre vagy jogosult ténylegesen.)

A jogosultságodat a saját nevedre kiállított számlák alapján tudom visszaellenőrizni a számlázóprogramomból. Mivel minden masszázst becsületesen számlázok, ezért ez az adatbázis 100%-ig pontos adatokat tartalmaz a jogosultság ellenőrzéséhez.

(A gyűjtőkártyákat azért adom ki, hogy Te magad is nyomon tudd követni, hogy hány alkalomnál tartasz, illetve még mennyi szükséges ahhoz, hogy a Törzsvendég kedvezményre jogosult lehess a következő időszakban.)

Fontos feltétel továbbá, hogy csak a saját részre fizetett masszázsokat tudom figyelembe venni a kedvezményre való jogosultság megállapításakor, kivéve a 16 éven aluli személyek masszázsa, ahol a törvényes képviselő fizet és az ő nevére számlázok. A számla megjegyzésében a visszaellenőrizhetőség megkönnyítése érdekében minden alkalommal feltüntetésre kerül, hogy ki a masszázs alanya, amennyiben másnak számlázok, mint aki igénybe veszi a masszázst. 16 éven aluliak esetén a kedvezményt jogosultság esetén a 16 éven aluli személy veheti igénybe. Ha egy 16 éven felülit fizetsz be hozzám masszázsra, vagy amennyiben újra elindulna az ajándékkártyáim értékesítése, akkor ezeket a masszázs alkalmakat nem tudom figyelembe venni egyikőtök jogosultságellenőrzése során sem.

Amennyiben a kedvezményes időszak alatt változna az árlistám, úgy abban az esetben a módosult, új árakból vonódik le a Törzsvendég kedvezmény.


Legyél Te is hűséges, rendszeresen visszajáró Vendégem és zsebeld be a kedvezményeket!


Szeretettel várlak Téged is Szegeden, a Gyöngytyúk u. 6-ban előzetes írásos időpontegyeztetést követően!

Az akció visszavonásig érvényes! A feltételek változtatásának a jogát fenntartom!