E heti reakciók masszázsaimra

2021.08.28

Szeretnék megosztani 2 reakciót, amelyek ezen a héten bearanyozták a napjaimat ebben a borongós, esős, szottyos időben!


1. Másik megyéből érkező új Vendégem (változtatás nélküli) üzenete hát, nyak-vállöv masszázs+köpölyözés utáni 2. napon: "Szia! kepzeld nagyon jo volt a tegnapi nap, mintha kilazult volna minden izmom, a lábamból is eltűnt az a görcsös húzás! Sztem ezt Neked koszonhetem! Ugyhogy koszonom nagyon"


Kérdésemre, hogy sikerült-e a masszázs után küldött tornákat is csinálnia, ezt a választ kaptam: "Tegnap szinte egész nap azt csináltam a melóban tenyleg nagyon jó!!
A kolegámnak megmutattam a hátamat, azt mondta h twisterezhetnénk is rajta ... Hálás vok!! Mégegyszer köszönöm!!"


(A twisterezést a köpölyök által okozott átmeneti "katicabogár-pettyek" miatt írta.)


Nagyon örülök, hogy tudtam segíteni Neki is és hogy ilyen hamar érezte a masszázs, köpölyözés és nyújtásgyakorlatok jótékony hatását! Ezúton pedig ismét megdícsérem Őt, amiért szót fogadva, ügyesen elkezdte a megfelelő mozgást, nyújtást a kiküldött linkeken található videók alapján. Ez történik, ha valaki jobban akar lenni és tesz is érte!


2. Egy rég nem látott Vendégem mai reakciója a félórás hátmasszázsa első kb. 5 perce után: "Hmm, már el is felejtettem, milyen jó is ez!"


Masszázs végén: "Köszönöm! Ez nagyon jó volt!" Pár másodperces csend után: "Igazából ku..a jó volt, csak nem akartam így mondani!"


Örülök, hogy jól esett Neki és annak is, hogy már meg is beszéltük a következő időpontját!


Ha szeretnél Te is hasonlóan jó érzéseket, élményeket átélni és akár jobban is lenni, akkor vedd fel velem a kapcsolatot online, hogy egyeztethessünk időpontot hozzám Neked is! Szeretettel várlak Téged is!