Ez nem egy fizetett hirdetés!

2022.08.08

Ha jártál nálam e hét második felében, akkor észrevehetted, hogy kikerült az üzlethelyiségben a szekrényre egy csinos kis olvasnivaló. 


Mi is ez a könyv és mit keres ott? 

A Szabadságra mentem - egy év múlva találkozunk c. alkotás egy kedves barátom, Tóth Dávid nemrég megjelent műve.


És amiért megtalálhatod nálam is:

  • egyrészt nagyon fontosnak tartom a prevenció jegyében az egészségtudatosság mellett a pénzügyi tudatosság fejlesztését is. A jelen káoszos, inflációval súlytott, rezsidémonnal fenyegetett helyzetben még nagyobb szükséged van Neked is arra, hogy minél tudatosabban kezeld a pénzügyeidet, hogy minél hatékonyabban tudd beosztani a keresetedet, hogy megfelelően tudd priorizálni, hogy mi az, amire érdemes költened, mibe érdemes fektetned a pénzedet a hosszú távú céljaid elérése érdekében. 

Azt gondolom, hogy az egyik ilyen dolog az egészséged megőrzése. Egyetértesz? 

Ez mindig kevesebb anyagi és idő ráfordítással jár, mint amikor már felütötte a fejét egy betegség és kísérletet teszel az orvosokkal karöltve az egészséged helyreállítására. 

  • A másik ok, hogy szeretnék segíteni Dávidnak abban, hogy minél többen megismerkedhessenek a könyvével. 

Az elsők között volt szerencsém olvasni ezt a hasznos szerzeményt, amit ezúton is köszönök Neki! 

Ez alapján felmerült bennem egy-két utópisztikus gondolat. Az egyik az, hogy mennyire jó lenne, ha bekerülhetne a téma minden iskolába akár csak néhány osztályfőnöki és/vagy társadalomismeret és/vagy közgé óra keretében, hogy edukáljuk a felnövekvő generációt a pénzzel való helyes bánásmódról mindenféle fogalmak és szabályok bebifláztatása és számonkérés nélkül.

A másik, amire szerintem szintén nagy szükség van a korábbi, banki alkalmazottként végzett munkáimból eredő tapasztalataimból kiindulva, hogy növeljük a felnőttek nyitottságát és tudását is a témával kapcsolatban.

Szeretettel ajánlom kedves barátom, Dávid könyvét Neked is: minden, amit a pénzről tudni érdemes közérthetően, sallangmentesen, olvasmányos stílusban!


Neked is szól ez a könyv, ha 

  • úgy érzed, hogy kifolyik a kezeid közül a pénz és hó végén már azt számolgatod, hány nap múlva érkezik meg végre a következő havi fizu,
  • ha szeretnél tudatosabban bánni a pénzügyeiddel vagy, 
  • ha ugyan anyagi gondjaid nincsenek, de szívesen belevetnéd Magadat a befektetések világába és szükséged van hozzá egy mankóra és akár egy pénzügyi mentorra is! 

Amikor jössz hozzám masszázsra, ha szeretnél, nyugodtan belelapozhatsz a könyvbe és vihetsz kis tájékoztatót is arról, hogy hogyan és hol tudsz saját példányt szerezni belőle Magadnak vagy akár ajándékba gyerekednek vagy más szerettednek, barátodnak, ismerősödnek.


További infót a könyvről és a szerzőjéről itt találsz:

https://www.facebook.com/puimentor


Érdemes meghallgatni a szerintem nagyon hasznos videóit is és bekövetni a youtube csatornáját is:

https://www.youtube.com/c/tothdavidpenzugyimentor/videos