Ajándékozni vágyóknak

2021.10.26

UPDATE 2022-2023

---

Kedves masszázs ajándékkártyával szemező, ajándékozni vágyó érdeklődő!


Mivel többen is érdeklődtek már, ezúton is szeretném jelezni, hogy továbbra sem árulok ajándékkártyákat - KARÁCSONYRA SEM! Teljesen bizonytalan a gazdasági helyzet, vágtat az infláció, ami kihat az én vállalkozásomra is, az elszállt üzleti áramtarifáról, ami nálam a fűtés miatt számít, nem is beszélve...

Mindezek mellett iszonyú nagy stresszel járt számomra korábban az ajándékkártyák lejárati határidejének a betartatása miatti küzdelem. Azt gondolom, érthető, hogy ez nem hiányzik nekem újra. Mindennél nagyobb hangsúlyt szeretnék fektetni arra, hogy a saját nyugalmamat is biztosíthassam, amennyire lehet, ezért sem tervezem, hogy újra áruljak előrefizetéses ajándékkártyákat.

Ha szeretnél megajándékozni valakit egy masszázsommal, a kép alatt a bejegyzésem további részében tudod elolvasni, hogyan teheted ezt meg nálam.

Egy olyan, kissé nyakatekert megoldást tudok felajánlani, hogy a megajándékozott egyeztet velem egy számára megfelelő időpontot hozzám online, majd a masszázsa végén eljössz érte és akkor tudod rendezni az árát személyesen készpénzben vagy SAJÁT NEVEDRE SZÓLÓ SZÉP kártyával (OTP vagy K&H) vagy akár a mobilodról azonnali átutalással. 

Az OTP SZÉP kártyás fizetést applikáción keresztül tudod indítani TÁVOLRÓL IS és természetesen az azonnali átutalást is - ez esetben szükségem van az AJÁNDÉKOZÓ számlázási adataira előzetesen e-mailben elküldve. A MASSZÁZS NAPJÁNAK DÉLELŐTTJÉN szükséges indítani a fizetést. 

Fontos, hogy OTP SZÉP kártyás applikációs fizetés esetén is be kell írni közlemény/megjegyzés rovatba a megajándékozott nevét + a masszázsa szót, továbbá a fizetési művelet végén rá kell nyomni a "Visszaigazolás elküldése" gombra is, hogy kapjunk a sikeres tranzakcióról mindketten e-mailben egy megerősítést. (SZÉP kártya esetén nem aznap kapom meg a jutalékkal csökkentett összeget, ezért csak így tudok meggyőzödni a fizetés megvalósulásáról előzetesen.)


Bővebb technikai infót ezekről a fizetési lehetőségekről itt találtok:

https://www.silencemassage.hu/l/erintesmentes-fizetes/

https://www.silencemassage.hu/l/otp-szep-kartya-applikacio/


Ha úgy alakulna, hogy így nem megfelelő Neked, akkor szoktam ajánlani egy-két masszőrt, akiket érdemes lehet megkereseni ez ügyben, mert róluk tudom, hogy adnak el ajándékkártyát a jelenlegi helyzet ellenére is.

Megértésedet köszönöm!