Ajándékozni vágyóknak

2021.10.26

Kedves masszázs ajándékkártyával szemező, ajándékozni vágyó érdeklődők!


Mivel egyre több megkeresést kapok idén is ajándékkártya ügyben és közelegnek az év végi ünnepek, ezért úgy gondoltam, hogy bejegyzés formájában is megosztom azt, amit minden érdeklődőnek szoktam e-mailben válaszolni, aki a masszázsaim közül szeretne ajándékozni szerettének egy vagy több alkalmat.

A vírushelyzet okozta bizonytalanság miatt sajnos tavaly tavasz óta nem árulok elővételben ajándékkártyát átmenetileg és egyelőre nem is tudom, mikor merem újraindítani ezt a lehetőséget. 

Az elmúlt másfél évben sajnos kétszer is be kellett zárnom több hónapra az éppen hatályos korlátozások miatt, és mivel nem szeretnék senkinek sem tartozni, így nem tudok egyelőre előrefizetéses ajándékkártya vásárlást biztosítani. 

Egy olyan, kissé nyakatekert megoldást tudok felajánlani, hogy a megajándékozott egyeztet velem egy számára megfelelő időpontot hozzám online, majd a masszázsa végén eljöttök érte és akkor tudjátok rendezni az árát személyesen készpénzben vagy SAJÁT NEVETEKRE SZÓLÓ SZÉP kártyával (OTP vagy K&H) vagy akár a mobilotokról azonnali átutalással. 

Az OTP SZÉP kártyás fizetést applikáción keresztül tudjátok indítani TÁVOLRÓL IS és természetesen az azonnali átutalást is - ez esetben szükségem van az AJÁNDÉKOZÓ számlázási adataira előzetesen e-mailben elküldve. Ezeket a távoli fizetési megoldásokat szintén CSAK A MASSZÁZS BEFEJEZÉSE UTÁN tudom elfogadni, mert sajnos ma csak az a biztos, ami már elmúlt! 


Bővebb technikai infót ezekről a fizetési lehetőségekről itt találtok:

https://www.silencemassage.hu/l/erintesmentes-fizetes/

https://www.silencemassage.hu/l/otp-szep-kartya-applikacio/


Ha úgy alakulna, hogy így nem megfelelő Nektek, akkor szoktam ajánlani egy-két masszőrt, akiket érdemes lehet megkereseni ez ügyben, mert róluk tudom, hogy adnak el ajándékkártyát a járványhelyzet ellenére is.

Megértéseteket köszönöm!