Hírek

Hasznos információk, lélekmorzsák, miegymás

A hűvösebb idő beálltával itt a legmegfelelőbb idő a lávaköves masszázsra! Ha szereted a meleget, akkor jó eséllyel imádni fogod! Halkan megsúgom, hogy a masszázságyat is kellemes hőmérsékletűre fűtöm, emiatt a legtöbb női Vendégem nem is nagyon akar a végén leszállni róla! ;)

Éjjel frissítettem az árlistámat itt a honlapomon is, aki szeretné, a gombra kattintás után tudja megnézni:

Ha nincs még időpontod októberre hozzám, de jól esne egy aprólékos, alapos hát- vagy teljes testmasszázs akár hátizomlazító köpölyözéssel kiegészítve, netalán a hűvösebb idő beálltával szívesen lazulnál meleg lávakövek segítségével, akkor szemezgess a szabad idősávjaim közül:

Ezúton is szeretnélek tájékoztatni, hogy 2021. október 1-től változni fog az árlistám.

Amikor ilyen testtartással ülsz egész nap az asztalodnál, majd ártatlan arckifejezéssel felteszed a képen látható kérdést...

Szeretnék megosztani 2 reakciót, amelyek ezen a héten bearanyozták a napjaimat ebben a borongós, esős, szottyos időben!
1. Másik megyéből érkező új Vendégem (változtatás nélküli) üzenete hát, nyak-vállöv masszázs+köpölyözés utáni 2. napon: "Szia! kepzeld nagyon jo volt a tegnapi nap, mintha kilazult volna minden izmom, a lábamból is eltűnt az a...

Mivel a mai naptól már nem kötelező kormányrendeletileg zárt térben a maszk viselése, így természetesen 2021. július 5-től (hétfő) nálam sem kell felvenned majd, így komfortosabbá válhat a masszázsod.

Ha egy kis nyugalomra, csendre, pihenésre, wellnessezésre vágysz vagy éppen fájlalod a nyakad, vállad, derekad, karod, netalán a lapockád körüli részt, tudok rá megoldást: gyere hozzám masszázsra a szegedi Silence Massage-ba!

A Te testednek és az enyémnek is a nagy része vízből áll. Ahhoz hogy megfelelően tudjunk működni, elegendő mennyiségű, tiszta ivóvízet kell innunk!

Bernie-nek időpontja van hozzám. Türelmesen várakozik a Silence Massage előtt, amíg behívom. A tekintetéből és a testtartásából ítélve ráfér egy alapos hát, nyak-vállöv masszázs. Szóval jó helyen jár nálam!

Szeretnélek Titeket tájékoztatni, hogy OTP SZÉP kártyás fizetés esetén lehetőség van a folyamat meggyorsítására, amennyiben rendelkeztek okostelefonnal és letöltitek rá az OTP SZÉP kártya mobilalkalmazást. Ugyanis ennek segítségével tudtok az alkalmazásból előlegként utalni.

Ezúton is szeretném Nektek megköszönni, hogy a vírushelyzet és a vele járó korlátozások ellenére, alkalmazkodva a megváltozott körülményekhez, hűségesen jártok hozzám!

A Silence Massage mikulánya idén sem hagyta cserben a Mikulást és a segítségére sietett. :)

Mivel egyre több megkeresést kapok ez ügyben, ezért ezúton is szeretnék mindenkit tájékoztatni, hogy a vírushelyzet okozta bizonytalanság miatt idén, illetve 2021-ben határozatlan ideig sajnos nincs lehetőség nálam masszázs ajándékkártya vásárlásra - karácsonyra sem! 😔