Hírek

Hasznos információk, lélekmorzsák, miegymás

Azt gondolom, hogy sokan egyetértetek velem, ha azt mondom, hogy manapság nagyon nem könnyű a társkeresés. Sokan felteszik a kérdést egyedülállóként, hogy hol vannak a normális nők/férfiak, hol lehet értelmes emberekkel ismerkedni? Én is sokszor kérdeztem ezt korábban, és anno 27 évesen a sokadik csalódás után már szinte teljesen lemondtam arról,...

Néhányan tudjátok, a többieknek egy kis plusz infó rólam, hogy mielőtt anno Szegedre költöztem és masszázzsal kezdtem volna foglalkozni, néhány évig pénzintézeti pénztárosként (is) dolgoztam Békéscsabán, ahol a papírpénzek (HUF és különféle valuták) valódiságellenőrzéséhez is szükségem volt az ujjaim finom érzékelésére. A valódi bankjegyek papírján...

Ma 6 éve, hogy elindítottam az egyéni vállalkozásomat, fejest ugrottam az újba, a bizonytalanba, a teljes önállóságba és felelősségvállalásba.

A hosszú hétvégén még mélyebben belemerültem a mozgató szervrendszer tudományába, hogy az eddigieknél is részletesebben megérthessem, mi történik a testünkben és még hatékonyabban tudjak segíteni Nektek.

Mit szólnál fél/egy/másfél vagy akár két órányi szabadidőhöz, ami csak Rólad szól? A Silence Massage egy olyan hely Szegeden, ahol ha szeretnél, nyugalomban és csendben lehetsz, ahol békén hagylak, vagy ha szeretnéd, meghallgatlak, ahol bátran adhatod Önmagadat mindenféle felvett szerepek nélkül, mert teljes elfogadást kapsz tőlem, ahol minden...

A tavasz a megújulás évszaka, a nagytakarítások ideje. Pucoljuk ki együtt a szervezetedből a salakanyagokat rendszeres, jóleső masszázzsal és sok-sok tiszta víz elfogyasztásával, hogy a vér- és nyirokkeringés fokozásával a friss oxigén és a tápanyagok hatékonyabban juthassanak el minden egyes sejtedhez! Szeretettel várlak áprilisban is, ha minőségi...

Neked van már masszázs időpontod a Silence Massage-ba? Ha még nincs, vagy ha van is, de szeretnél jönni hozzám többször is márciusban, szemezgess a szabad idősávok közül, majd töltsd ki az oldal alján a gombra kattintás után az online időpontkérő űrlapot! A kiválasztott időponttal kapcsolatban az űrlap beküldését követően legkésőbb 48 órán belül...

Ha szeretnél jönni hozzám masszázsra, válaszd ki a Neked szimpatikus idősávot és jelentkezz be hozzám az oldal alján található gombra kattintás után az online időpontkérő űrlap kitöltésével! Szeretettel várlak Téged is! :)

Ahogyan azt a napokban már bizonyára sokan olvastátok, hallottátok a hírekben, 2023. 01. 09-től, azaz a mai naptól megszűnik a SZÉP kártyák alszámláinak a megkülönböztetése. Mától egyetlen számla marad, ami korábban szálláshely alszámlaként funkcionált.
Minden, korábban a SZÉP kártyátok másik két alszámlájára érkezett összeg legkésőbb ma...

Októberhez hasonlóan 2022. novemberben is több szombati napon tudsz jönni hozzám masszázsra a szokásos hétköznapok mellett. További újdonság, hogy ebben a hónapban kivételesen péntekenként is 14:00-22:00 között dolgozom majd.

Mivel sokan nem tudják, ezért szeretnélek tájékoztatni, hogy a SZÉP kártyás alszámlák közötti átjárhatóság 2022. december 31-ig tart! Ez azt jelenti, hogy az OTP vagy K&H SZÉP kártyád bármelyik alszámlájáról fizetheted nálam a masszázsodat ez év végéig. Azt még nem lehet tudni egyelőre, hogy fogják-e hosszabbítani ezt a határidőt. Bízom benne,...

Ahogyan már egy korábbi posztomban jeleztem új kedvezményt vezetek be PEDAGÓGUSOK részére ezzel is kifejezve megbecsülésemet és szolidaritásomat feléjük ebben a méltatlan helyzetben, amiben vannak jó ideje Magyarországon.

Ezúton is szeretném Nektek jelezni, hogy jövő hónaptól néhány változás lesz nálam a Silence Massage-ban:

Ha jártál nálam e hét második felében, akkor észrevehetted, hogy kikerült az üzlethelyiségben a szekrényre egy csinos kis olvasnivaló.

A nyár utolsó hónapjában is várlak szeretettel masszázsaimra, ha fáj, ha elaludtad, ha meghúztad valamid vagy ezek közül egyik sem, de szeretnél egy nagyot pihenni és minőségi idővel megjutalmazni Magadat!

Te is nehezen viseled a közel 40 fokos hőséget? Jól esne egy lazító masszázs a nyakadnak, hátadnak vagy akár a teljes testednek?

2022 nyarának első hónapjában is várlak szeretettel Szegeden a Silence Massage-ban! Ha kell egy jó masszázs, egyeztess velem időpontot online! :)

Hétvégén kaptam egy új "szemüveget", egy újfajta látásmódot és hozzá egy "nagyítót" a Neuro-mozgáskorrekció alaptanfolyamán. Egyelőre maradok ilyen kis titokzatos, mert még szoknom kell a "szemüveg viselését" és gyakorolnom kell vele a "nagyító" használatát.

A tavasz a megújulás évszaka. Ahogyan a környezeted (kerted, házad, lakásod, autód, stb.) is rendszeres karbantartást, gondozást és gondoskodást igényel, ugyanez elmondható a testedről, lelkedről is. Ha elhatároztad, hogy mostantól jobban odafigyelsz a szervezeted jelzéseire, mert szeretnéd jobban érezni Magadat a bőrödben és ezért tenni is akarsz,...

Itt a tavasz, eljött a lomtalanítás ideje. Kukába a hátfájással! Szedjük rendbe együtt a hátadat! Az áprilisi szabad idősávokért görgess lejjebb!