Hírek

Hasznos információk, lélekmorzsák, miegymás

Ha szeretnél jönni hozzám masszázsra, válaszd ki a Neked szimpatikus idősávot és jelentkezz be hozzám az oldal alján található gombra kattintás után az online időpontkérő űrlap kitöltésével! Szeretettel várlak Téged is! :)

Ahogyan azt a napokban már bizonyára sokan olvastátok, hallottátok a hírekben, 2023. 01. 09-től, azaz a mai naptól megszűnik a SZÉP kártyák alszámláinak a megkülönböztetése. Mától egyetlen számla marad, ami korábban szálláshely alszámlaként funkcionált.
Minden, korábban a SZÉP kártyátok másik két alszámlájára érkezett összeg legkésőbb ma...

Októberhez hasonlóan 2022. novemberben is több szombati napon tudsz jönni hozzám masszázsra a szokásos hétköznapok mellett. További újdonság, hogy ebben a hónapban kivételesen péntekenként is 14:00-22:00 között dolgozom majd.

Mivel sokan nem tudják, ezért szeretnélek tájékoztatni, hogy a SZÉP kártyás alszámlák közötti átjárhatóság 2022. december 31-ig tart! Ez azt jelenti, hogy az OTP vagy K&H SZÉP kártyád bármelyik alszámlájáról fizetheted nálam a masszázsodat ez év végéig. Azt még nem lehet tudni egyelőre, hogy fogják-e hosszabbítani ezt a határidőt. Bízom benne,...

Ahogyan már egy korábbi posztomban jeleztem új kedvezményt vezetek be PEDAGÓGUSOK részére ezzel is kifejezve megbecsülésemet és szolidaritásomat feléjük ebben a méltatlan helyzetben, amiben vannak jó ideje Magyarországon.

Ezúton is szeretném Nektek jelezni, hogy jövő hónaptól néhány változás lesz nálam a Silence Massage-ban:

Ha jártál nálam e hét második felében, akkor észrevehetted, hogy kikerült az üzlethelyiségben a szekrényre egy csinos kis olvasnivaló.

A nyár utolsó hónapjában is várlak szeretettel masszázsaimra, ha fáj, ha elaludtad, ha meghúztad valamid vagy ezek közül egyik sem, de szeretnél egy nagyot pihenni és minőségi idővel megjutalmazni Magadat!

Te is nehezen viseled a közel 40 fokos hőséget? Jól esne egy lazító masszázs a nyakadnak, hátadnak vagy akár a teljes testednek?

2022 nyarának első hónapjában is várlak szeretettel Szegeden a Silence Massage-ban! Ha kell egy jó masszázs, egyeztess velem időpontot online! :)

Hétvégén kaptam egy új "szemüveget", egy újfajta látásmódot és hozzá egy "nagyítót" a Neuro-mozgáskorrekció alaptanfolyamán. Egyelőre maradok ilyen kis titokzatos, mert még szoknom kell a "szemüveg viselését" és gyakorolnom kell vele a "nagyító" használatát.

A tavasz a megújulás évszaka. Ahogyan a környezeted (kerted, házad, lakásod, autód, stb.) is rendszeres karbantartást, gondozást és gondoskodást igényel, ugyanez elmondható a testedről, lelkedről is. Ha elhatároztad, hogy mostantól jobban odafigyelsz a szervezeted jelzéseire, mert szeretnéd jobban érezni Magadat a bőrödben és ezért tenni is akarsz,...

Itt a tavasz, eljött a lomtalanítás ideje. Kukába a hátfájással! Szedjük rendbe együtt a hátadat! Az áprilisi szabad idősávokért görgess lejjebb!

Ha fáj, ha elaludtad, ha becsípődött valamid vagy csak csendre, pihenésre, minőségi kikapcsolódásra, relaxálásra vágysz, kérj időpontot hozzám masszázsra Te is!

Elhatároztad, hogy az új évben többet szeretnél tenni az egészséged megőrzéséért, hogy jobban odafigyelve, több időt szánsz saját Magadra, hogy jobban érezhesd Magadat a bőrödben testileg-lelkileg egyaránt? Gyere hozzám masszázsra, tegyünk közösen a jóllétedért!

Ha úgy érzed, hogy megérdemelsz egy kis kikapcsolódást az egész éves hajtás után, testileg és lelkileg is belefáradtál ebbe az évbe, minden porcikád pihenésre vágyik, akkor gyere hozzám relaxáló, izomlazító masszázsra az év utolsó hónapjában is! Lazulj, töltődj, engedj ki nálam!

A hűvösebb idő beálltával itt a legmegfelelőbb idő a lávaköves masszázsra! Ha szereted a meleget, akkor jó eséllyel imádni fogod! Halkan megsúgom, hogy a masszázságyat is kellemes hőmérsékletűre fűtöm, emiatt a legtöbb női Vendégem nem is nagyon akar a végén leszállni róla! ;)

Éjjel frissítettem az árlistámat itt a honlapomon is, aki szeretné, a gombra kattintás után tudja megnézni:

Ha nincs még időpontod októberre hozzám, de jól esne egy aprólékos, alapos hát- vagy teljes testmasszázs akár hátizomlazító köpölyözéssel kiegészítve, netalán a hűvösebb idő beálltával szívesen lazulnál meleg lávakövek segítségével, akkor szemezgess a szabad idősávjaim közül: