Hírek

Hasznos információk, lélekmorzsák, miegymás

Mivel a mai naptól már nem kötelező kormányrendeletileg zárt térben a maszk viselése, így természetesen 2021. július 5-től (hétfő) nálam sem kell felvenned majd, így komfortosabbá válhat a masszázsod.

Ha egy kis nyugalomra, csendre, pihenésre, wellnessezésre vágysz vagy éppen fájlalod a nyakad, vállad, derekad, karod, netalán a lapockád körüli részt, tudok rá megoldást: gyere hozzám masszázsra a szegedi Silence Massage-ba!

A Te testednek és az enyémnek is a nagy része vízből áll. Ahhoz hogy megfelelően tudjunk működni, elegendő mennyiségű, tiszta ivóvízet kell innunk!

Bernie-nek időpontja van hozzám. Türelmesen várakozik a Silence Massage előtt, amíg behívom. A tekintetéből és a testtartásából ítélve ráfér egy alapos hát, nyak-vállöv masszázs. Szóval jó helyen jár nálam!

Szeretnélek Titeket tájékoztatni, hogy OTP SZÉP kártyás fizetés esetén lehetőség van a folyamat meggyorsítására, amennyiben rendelkeztek okostelefonnal és letöltitek rá az OTP SZÉP kártya mobilalkalmazást. Ugyanis ennek segítségével tudtok az alkalmazásból előlegként utalni.

Ezúton is szeretném Nektek megköszönni, hogy a vírushelyzet és a vele járó korlátozások ellenére, alkalmazkodva a megváltozott körülményekhez, hűségesen jártok hozzám!

A Silence Massage mikulánya idén sem hagyta cserben a Mikulást és a segítségére sietett. :)

Mivel egyre több megkeresést kapok ez ügyben, ezért ezúton is szeretnék mindenkit tájékoztatni, hogy a vírushelyzet okozta bizonytalanság miatt idén, illetve 2021-ben határozatlan ideig sajnos nincs lehetőség nálam masszázs ajándékkártya vásárlásra - karácsonyra sem! 😔

Ahhoz, hogy az immunrendszered állja a sarat ezekben stresszmentesnek semmiképpen sem nevezhető időkben, nagyon fontos, hogy szánj időt a pihenésre, lassíts!

Szeretnélek tájékoztatni, hogy a Silence Massage-ban a masszázsod árát az AFR-nek köszönhetően azonnali átutalással is fizetheted!