Korona kedvezménykártya

2022.01.01

FIGYELEM! EZ AZ AKCIÓ LEZÁRÁSRA KERÜLT!


2022. január 3-tól új akció a Silence Massage-ban!

KORONA KEDVEZMÉNYKÁRTYA - király bónuszok a leghűségesebb Vendégeimnek!Mit takar ez a kedvezmény?

  • extra 10 perc relaxáló arcmasszázs az aktuális árlistámban szereplő valamennyi időtartamú és fajtájú masszázs mellé, kivéve a 30 perces relaxáló, luxus arcmasszázs valamint a KoroKan masszázs mellé, amennyiben éppen ezek is szerepelnek az aktuális árlistámban.

  • extra 15 perc frissítő, relaxáló kar- és kézmasszázs 30 vagy 60 perces frissítő, relaxáló hát, nyak-vállöv masszázs (+20 perces hátizomazító köpölyözés) mellé,
  • extra 20 perc hátizomlazító köpölyözés az aktuális árlistámban szereplő valamennyi időtartamú svédmasszázs mellé, kivéve amelyekhez már egyébként is tartozik 20 perc köpölyözés.

Ki veheti igénybe?

Minden Vendégem, aki adott naptári évben havi átlagban legalább kerek egyszer eljön hozzám az aktuális árlistámban szereplő valamelyik masszázsra, jogosulttá válik a "Korona kedvezményre" 3 db bónuszkártya formájában az adott naptári év végén.


Felhasználási időtartam:

a jogosultság alapját képező évet követő naptári évben az első munkanapomtól kezdve ugyanazon év márciusában az utolsó munkanapomig. A pontos felhasználhatósági végdátumot a kártyákon feltüntetem előre minden esetben és a kártyák átadásakor is tájékoztatlak róla személyesen.

FIGYELEM! A felhasználhatósági dátum semmilyen esetben sem tolható tovább az eredetileg feltüntetett dátumhoz képest! Amennyiben a jogosultsághoz figyelembe vett év utolsó olyan hónapjában, amikor legalább 10 napot dolgozom, nem tudom átadni Neked személyesen a kártyákat, mert abban a hónapban épp nem jössz hozzám, úgy e-mailben/Messengeren értesítelek a kedvezményes lehetőségről és a kártyákat fizikailag a következő masszázsalkalmadkor adom át, amennyiben a jogosultság alapját képező évet követő naptári év márciusában az utolsó munkanapom előtt eljössz hozzám masszázsra. A bónuszok lejárata ebben az esetben sem tolódik ki.


Kiegészítések, egyéb feltételek:

Mivel nagyon hálás vagyok mindazon Vendégeimnek, akik a vírushelyzet és a korlátozások ellenére alkalmazkodva a megváltozott helyzethez továbbra is hűségesen járnak hozzám, ezért szerettem volna a hálámat feléjük valamilyen formában kifejezni, így az első kedvezménykártyákat a 2021-es évet megvizsgálva a legtöbb jogosult Vendégnek már ki is osztottam személyesen, akiknek pedig nem sikerült átadni, de járna Nekik is, azokat e-mailben/Messengeren értesítem a napokban. De, hogy másoknak is legyen esélye ilyen bónuszokra szert tenni, ezért állandó akcióként bevezetem ezt a kedvezményes lehetőséget 2022. január 3-tól.

Amennyiben bármilyen törvény, kormányrendelet vagy hatóság kötelezne átmeneti bezárásra, netalán táppénz miatt több mint 15 munkanapot nem tudnék dolgozni egy hónapban, ezekben az esetekben csak annyi hónapot veszek figyelembe a kedvezményre való jogosultság megállapításához, amelyekben legalább 10 napot dolgozom. Pl. 2021-ben 11 hónapig voltam nyitva a fentiek szerint, így azok kaptak tőlem bónuszkedvezményt, akik éves átlagban legalább kerek 11 alkalommal jártak nálam valamilyen masszázson.

Egy alkalommal csak egy bónuszkártya használható fel. Más akcióimmal és kedvezményeimmel nem vonható össze. A bónuszokra jogosító kártyák névre szólóak, nem ruházhatóak át, pénzre nem válthatóak. A bónuszkártya által biztosított extra masszázsidő csak egy másik, fent részletezett masszázs igénybevétele mellett, ahhoz vehető igénybe pluszban, önmagában nem beváltható.

Szabadon eldönthető, hogy a fentebb felsorolt bónuszok közül melyiket szeretnéd igénybe venni a 3 alkalommal. Van lehetőség mindhárom fajtát kérni külön-külön egy-egy alkalommal, de akár dönthetsz úgy is, hogy mindhárom alkalommal ugyanazt a bónuszt kéred.

További fontos és lényeges feltétel, hogy kizárod Magadat a bónuszkártya jogosultságból, amennyiben befoglalsz hozzám egy masszázsidőpontot és nem jössz el mégsem, úgy, hogy nem mondod le azt írásban jelezve felém a masszázs előtt! Ezt a hibát csak abban az esetben tudom elfogadni, amennyiben utólag elnézést kérsz, továbbá megindoklod, hogy miért történt ez és Magadtól kifizeted az elmaradt alkalomra befoglalt masszázsod teljes árát!

A jogosultságodat a saját nevedre kiállított számlák alapján tudom visszaellenőrizni a számlázóprogramomból. Mivel minden masszázst becsületesen számlázok, ezért ez az adatbázis 100%-ig pontos adatokat tartalmaz a jogosultság ellenőrzéséhez.

Fontos feltétel, hogy csak a saját részre fizetett masszázsokat tudom figyelembe venni a kedvezményre való jogosultság megállapításakor, kivéve a 16 éven aluli személyek masszázsa, ahol a törvényes képviselő fizet és az ő nevére számlázok. A számla megjegyzésében a visszaellenőrizhetőség megkönnyítése érdekében ezeknél 2022-től minden alkalommal feltüntetésre kerül, hogy ki a masszázs alanya. 16 éven aluliak esetén a bónuszokat jogosultság esetén a 16 éven aluli személy veheti igénybe. Ha egy 16 éven felülit fizetsz be hozzám masszázsra, vagy amennyiben újra elindulna az ajándékkártyáim értékesítése, akkor ezeket a masszázs alkalmakat nem tudom figyelembe venni egyikőtök jogosultságellenőrzése során sem.

Kérlek, jelezd előre a bejelentkezéskor felém, ha szeretnél bónuszkártyát beváltani, hogy tudjak kalkulálni a plusz idővel a következő Vendég időpontjánál!

Ha arcmasszázsra szeretnéd beváltani a kedvezménykártyát, kérlek, smink nélkül érkezz a masszázsra!

A bónusz beváltásához, kérlek, hozd Magaddal a kedvezménykártyát, amit vagy a masszázs megkezdése előtt vagy a masszázs végén át kell adnod nekem!


Legyél Te is hűséges, visszajáró Vendégem és zsebeld be a király bónuszokat érte!

Szeretettel várlak Téged is Szegeden, a Gyöngytyúk u. 6-ban előzetes írásos időpontegyeztetést követően!  

Az akció visszavonásig érvényes!