Hírek

Hasznos információk, lélekmorzsák, miegymás

A vírushelyzet okozta bizonytalanság miatt a masszázsbérletek értékesítését 2020. július 1-től ÁTMENETILEG szüneteltetem.

Ha szeretnél egy kicsit kiszakadni a hétköznapi zajból és rohanásból, nyugalomra vágysz és/vagy elfeküdted a nyakadat, fáj a vállad, diszkomfortérzésed van a lapockáid körül, hasogat a derekad, akkor jelentkezz be hozzám frissítő, relaxáló masszázsra! Tudok Neked segíteni. :)

Ha Téged is megviselt a kijárási korlátozás, a home office és/vagy a gyerek(ek) otthoni tanítása, akkor eljött az ideje, hogy megjutalmazd Magadat egy kis nyugalommal és csenddel vagy egy megértő beszélgetéssel megspékelt relaxáló, izomlazító masszázzsal!

Kedves Vendégeim/Érinthetetlenek (1991.)!
Sajnos közel egy hónapja Szükségállapot (1998.) van az országban a Vírus (1995.) miatt. Óriási Erőpróba (2006.) és Törés (2007.) ez mindannyiunk számára. Eljött életünkben az A szakasz (1986.), amikor sokan Kutyaszorítóban (1992.) érzik magukat és még azok között is előfordulhatnak nézeteltérések, Ütközések...

A járványügyi helyzetre való tekintettel a megelőzés és a terjedés lassítása érdekében Szeged önkormányzata az alábbi linken található intézkedéseket hozta:

Ahogy már korábban is megszokhattad, itt találod a Silence Massage Facebook oldalára átirányító aktuális linket, ahol csekkolni tudod a március havi szabad idősávjaimat:

Ha úgy érzed, hogy az izmaidra ráférne egy alapos, de kellemes átgyúrás, átmozgatás, ha jólesne egy kis pihenés, kikapcsolódás és szeretnél egy kis nyugalmat, időt, amit csak Magadra szánsz, akkor jelentkezz be a Silence Massage-ba, mert tudok Neked segíteni! :)


Van egy kis meglepetésem a számodra! 😉
2020. január 8-tól ezen a szuper kényelmes, masszív masszázságyon kapcsolódhatsz ki a Silence Massage-ban!
Én már teszteltem és hihetetlenül kényelmes a fejtartója is! 😍
A minőségbeli és technológiai különbséget kb. így tudom a legjobban szemléltetni: az előző masszázságyamhoz képest az új olyan, mint egy 20...

Az év további részét én is pihenéssel töltöm. De mielőtt elvonulnék, úgy gondoltam, ezt a néhány sort szeretném megosztani Veletek:

Téged is megkér időnként a párod olyan nagy szemekkel Rád nézve, mint a macska a Shrekből, hogy nyomkodd már meg a vállait vagy a nyakát? Csak egy kicsikét, csak egy pár percig!!!

Az év utolsó hónapjában is várlak szeretettel az alábbi linken található szabad idősáv(ok)ban pihentető, feltöltő masszázsra Szegeden a Silence Massage-ban!

Kedves meglévő és leendő Vendégeim!
Mivel többen is kérdeztétek, hogy idén leszek-e még szabadságon, meddig dolgozom ebben az évben, ezért szeretnélek Titeket tájékoztatni, hogy hogyan alakul az év hátralévő része a Silence Massage-ban:
Úgy döntöttem, hogy idén - sokatokhoz hasonlóan -, én is egy nagyobb pihenéssel zárom az évet. Ez praktikusan azt...

2019. május 22-én úgy döntöttem, hogy keményebben meg kell húznom a határaimat a saját érdekemben, ami azt jelenti, hogy azóta nem szeretnék többé új férfi Vendégeket fogadni masszázsra.

Ha úgy érzed, hogy jól esne egy lazító masszázs az év vége közeledtével megérdemelt jutalomként, akkor írj rám valamelyik elektronikus elérhetőségemen, de előtte mindenképpen csekkold a szabad idősávokat az alábbi Facebook linken:

Örömmel tájékoztatom minden kedves meglévő és leendő Vendégemet, hogy most már biztosan maradhat a Silence Massage Szegeden, a Gyöngytyúk u. 6. alatt!
Ma végre sikerült pontot tenni az üzlethelyiséggel kapcsolatos, közel 2,5 hónapja húzódó, bizonytalan helyzet végére!
Köszönöm Mindenkinek a türelmét, megértését és a sok biztatást!!! 🙏🙏🙏 Nagyon...

Ha szeretnél jönni októberben a Silence Massage-ba, kérlek, az alábbi linkre kattintva válaszd ki a Neked megfelelő szabad idősávot, majd vedd fel velem a kapcsolatot az elektronikus elérhetőségeim valamelyikén!