SZÉP kártyás újdonságok

2021.04.25

Kedves meglévő és leendő Vendégeim!


A mai napon lépett hatályba a SZÉP kártyás alszámlák módosult használatával kapcsolatos kormányrendelet, ami egészen 2021. december 31-ig érvényes!

Ennek megfelelően holnaptól SZÉP kártyás fizetés esetén, kérlek Titeket, hogy jelezzétek nekem, hogy melyik alszámláról (szabadidő, vendéglátás vagy szállás) szeretnétek fizetni a masszázs árát! 

Elviekben van lehetőség arra is, hogy ha pl. az egyik alszámlátokon van egy maradványösszeg, amit szeretnétek felhasználni, de az nem fedezi a masszázsotok árát, akkor a fennmaradt összeg egy másik alszámlátokról is fizethető, ha van rajta elegendő fedezet. Ez esetben annyi, hogy több idő lesz a folyamat, mert több tranzakciót kell végigcsinálnunk és több doksit is kell hozzá nyomtatnom, de megoldható!

Csekkoltam ma az OTP és K&H SZÉP kártya netes felületeit és már aktív a "zsebválasztás" számomra, mint elfogadó számára. :)Ha OTP SZÉP kártyátok van és applikációval szoktatok/szeretnétek fizetni, akkor érdemes tesztelni Nektek is az app-ban, hogy tudtok-e alszámlát választani a szabadidőn kívül, ha a Silence Massage-t választjátok ki.


FONTOS!!!


Továbbra sem változott az a szabályozás, hogy mindenki csak a saját nevére szóló SZÉP kártyával fizethet! EZ ÍGY TÖRVÉNYES, NÁLAM NINCS ILYEN KISKAPU SEM! Tudom, hogy sok helyen ezt a szabályt is nagy ívben les...ják, de ettől függetlenül én maradok továbbra is tisztességes vállalkozó! 

Jó hír viszont, hogy létezik hivatalos útja is más SZÉP kártyás alszámláinak a használatára! Van lehetőség az OTP-nél és a K&H-nál is társkártyát igényelni (ha jól tudom, csak) KÖZELI HOZZÁTARTÓZÓ részére. Ezt a SZÉP kártyátoknak megfelelő banknál tudjátok intézni. Minimális díja van: az OTP-nél 1500 Ft, a K&H-sról nincs információm.


MÉG EGY NAGYON FONTOS DOLOG!!!


Bár a legtöbbek számára gondolom, egyértelmű, de azért megerősítem, hogy azoknál a szolgáltatóknál, akik 2021. április 7-től újra nyithattak, azaz igaz ez a Silence Massage-ra is, a hatályos rendelkezések alapján nem volt és jelen tudásunk szerint nem is lesz kötelező a szolgáltatás igénybevételéhez az oltási igazolvány!

Ha szeretnétek hozzám jönni masszázsra még ebben a hónapban, akkor találtok még szabad idősávokat a rögzített posztomban a Silence Massage Facebook oldalán, aminek a linkjét az alábbi gombra kattintva találtok. Masszázs időpontért keressetek bátran a megfelelő online elérhetőségeimen! 


Várlak Titeket szeretettel!