Lockdown 2021

2021.03.07

Kedves meglévő és leendő Vendégeim!

Ahogyan már sokan tudjátok, a 2021. március 8-tól (hétfő) életbe lépő szigorúbb korlátozások sajnos az én vállalkozásomat is érintik, azaz holnaptól ismét be kell zárnom a Silence Massage-t átmenetileg. 

Ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek, akinek volt foglalva hozzám időpontja az elkövetkező 2 hétre, a megértést és a sok jókívánságot! 

Az elmúlt 2 napban óriásit pörögtem. Nagyon HÁLÁS vagyok minden kedves meglévő Vendégemnek, akik rugalmasan átszervezték a hétvégéjüket, hogy el tudjanak jönni hozzám masszázsra még a lockdown előtt! 

Sajnos nem tudtam mindenkit fogadni, de amint bejelentik az újranyitás lehetőségét, számíthattok rám újra! 

Ha újra nyithatok, ki fogom posztolni itt, a Facebookon, továbbá a honlapomon a Hírek menüpontban: https://www.silencemassage.hu/hirek/ és a Google-ben is, valamint igyekszem majd mindenkit, akinek volt időpontja hozzám és/vagy rendszeresen jár hozzám, Messengeren vagy e-mailben vagy sms-ben is értesíteni.

FONTOS INFÓ!!!

Ugyan a helyzet bizonytalan, de ettől függetlenül lehet nyugodtan foglalni előre időpontot hozzám a fennmaradt márciusi szabad idősávokra és természetesen már áprilisra is! 

UGYE SZÁMÍTHATOK RÁTOK TOVÁBBRA IS? 

Ha úgy alakulna, hogy mégsem nyithatok március 22-től, akkor mindenképpen egyeztetek majd egyesével mindenkivel, akinek időpontja van hozzám!

És hogy mik a tervek, mit fogok a nyitásig csinálni?

Igyekszem idén nyugodtabban kezelni ezt a helyzetet és szabadságként, nem pedig kényszerszabadságként felfogni és megélni. 

Amíg nem találkozunk, addig is ne feledjétek: igyatok sok-sok vizet, gyűjtsétek be a D vitamint sétálgatva vagy bicajozva a napsütésben! Ha home office-ban dolgoztok, álljatok fel legalább óránként a számítógép elől és mozgassátok kicsit át Magatokat, emeljétek megfelelő magasságba a monitorotokat és nevessetek sokat! Hiszen ahogy egy kiváló magyar pszichológus fogalmazott: "A kacagás zsigeri kocogás." (prof. Dr. Bagdy Emőke)

Vigyázzatok Magatokra! Remélem, hamarosan újra találkozhatunk!