Hírek

Hasznos információk, lélekmorzsák, miegymás

⬆️ Sajnos elég jelentősen megemelkedett a bérleti díja az üzlethelyiségnek, viszont árat nem szeretnék emelni, ezért muszáj volt eltörölnöm párat az állandó akciók, kedvezmények közül.

Ha szeretnél jönni hozzám masszázsra 2019. júniusban, kérlek, az alábbi linken szemezgess a szabad idősávjaim közül, majd vedd fel velem a kapcsolatot valamelyik elektronikus elérhetőségemen!

Ezúton tájékoztatlak, hogy 2019. március 1-től módosulni fog az árlistám, amely változás érinti majd az alkalmankénti masszázsok, az 5 alkalmas, továbbá a 4+1 alkalmas bérletek árait is.

Ezúton szeretnélek tájékoztatni, hogy 2019. január 1-től, azaz a mai naptól kivettem a szolgáltatásaim közül a lágy csontkovácsolást, tehát többé nem elérhető nálam ez a fajta masszázs/kezelés. Emiatt láthatod az árlistámon az új dátumot a honlapomon, egyéb módosítás, áremelés nem történt.

Ha szeretnéd egy különleges ajándékkal meglepni, élményt ajándékozni valamelyik szerettednek karácsonyra, akkor válassz az 5 különböző tartalmú szeretetünnepi masszázs csomagom vagy akár az árlistámban szereplő, egy-egy alkalmas masszázsaim közül, vedd fel velem a kapcsolatot és szerezd be a karácsonyi masszázs ajándékutalvány(oka)t legkésőbb 2018....

Ezúton szeretnélek tájékoztatni, hogy a 2018. december 1-től módosult az árlistám. No, de nem kell ám beparázni, nem emeltem árat, csupán bővítettem a szolgáltatásaim körét‼️☺️ Igen, jól sejted, mostantól minden kedves meglévő és új Vendégem egyaránt kipróbálhatja nálam a Szegeden eddig kevésbé ismert, különleges masszázstípust, a KoroKan® masszázs...

Az alábbi linkre kattintva található a rögzített Facebook posztom, amiben nyomon követheted, hogy hogy vannak még szabad helyek nálam az év hátralévő részében (decemberben). Percre pontos aktualizáltságot nem tudok ígérni, mert közben ezerrel dolgozom. De nagyjából láthatod, miből válogathatsz, hogy Te is tudj tervezni előre!

Ha szeretnéd megajándékozni valamelyik rokonodat, barátodat, kollégádat, netalán valamelyik alkalmazottadat a szeretet ünnepén egy vagy akár több, különleges, "maratoni időtartamú", minőségi kikapcsolódást biztosító karácsonyi masszázs ajándékkártyával, akkor mindenképpen olvasd végig ezt a bejegyzésemet! Minden masszázs csomagom ára 1 000 Ft...

A dicséret mindig jólesik, és hihetetlenül fel tudja dobni a napjaimat! Az elmúlt időszakban is rengeteg pozitív visszajelzést kaptam a Vendégeimtől! 🙏🙏🙏 Ezek közül 2 különösen megmaradt a fejemben. Szeretném megosztani Veled is, mit mondtak mások:

Legyél Te is az elsők között, akik kipróbálhatják az új, különleges, stresszoldó, energetizáló masszázst a Silence Massage-ban!

Ahogyan azt már többször is olvashattad az internetes felületeimen, idén augusztusban Sopronban jártam megtanulni egy Szegeden eddig kevésbé ismert, különleges masszázstípust.

Ma járt nálam az eddigi legidősebb Vendégem egy aranyos, fitt hölgy személyében, aki most töltötte a 75. szülinapját!