2020. novemberi szabad idősávok

2020.10.26

Ahhoz, hogy az immunrendszered állja a sarat ezekben stresszmentesnek semmiképpen sem nevezhető időkben, nagyon fontos, hogy szánj időt a pihenésre, lassíts! 

A stressz miatt jó eséllyel sajnos Neked is öntudatlanul megfeszülnek a nyak, vállöv és lapocka körüli izmaid, ami egy idő után kellemetlen érzéssel, akár fejbe sugárzó fájdalommal is járhat.

Ha szeretnéd Magadat jobban érezni, akkor javaslom, gyere el hozzám pl. 30 perc frissítő, relaxáló hát, nyak-vállöv masszázsra!

Azt nem tudom garantálni, hogy egy alkalommal varázsütésre megoldódik a problémád, mert ez teljesen egyéni mindenkinél az izomzat rugalmasságától és a lelki állapottól függően. (Volt már rá példa nem egyszer, hogy egy alkalom is elegendő volt, de ez azért nem gyakori.) 

A masszázsod végén tudom megmondani, hogy mit javaslok, milyen időközönként lenne érdemes masszázsra járnod és egyéb jótanácsokkal is ellátlak, ha úgy látom, hogy szükséges lenne változtatnod a napi rutinodon. 

Ha úgy döntesz, hogy szeretnél tenni a jóllétedért és felturbózni a szervezeted öngyógyítási képességét masszázzsal, akkor először válassz Magadnak időpontot innen a novemberi szabad idősávjaim közül:


https://www.facebook.com/silencemassage/photos/a.1903418299905096/2771615983085319/


Ezután jelentkezz be hozzám egyszerűen az online időpontkérő űrlap kitöltésével! 

Fontos: az időpont jóváhagyása nem automatikus! Aznap vagy legkésőbb másnap e-mailben felveszem Veled a kapcsolatot az időpontod konkretizálása és véglegesítése céljából.

Ha esetleg nem találtad volna meg valami miatt, akkor az árlistámat itt tutod megnézni:

           Testi-lelki töltőpont: Silence Massage, Szeged, Gyöngytyúk u. 6.

Szeretettel várlak Téged is! :)