OTP SZÉP kártya applikáció

2021.01.14

Kedves Vendégeim!

Szeretnélek Titeket tájékoztatni, hogy OTP SZÉP kártyás fizetés esetén lehetőség van a folyamat meggyorsítására, amennyiben rendelkeztek okostelefonnal és letöltitek rá az OTP SZÉP kártya mobilalkalmazást. Ugyanis ennek segítségével tudtok az alkalmazásból előlegként utalni. 

Miért jó ez? Mitől lesz így gyorsabb az OTP SZÉP kártyás fizetés?

Akik már fizettek nálam SZÉP kártyával, tudják, hogy internetes felületen keresztül tudom elfogadni azt. Ez annyit jelent, hogy egyrészt egy kétlépcsős azonosítás után tudok belépni a felületre, majd végig kell vinnem egy teljes bankkártyás fizetésnek megfelelő folyamatot, ami a pötyögés és a felület jóváhagyó fázisaira való várakozás miatt időnként 5-10 percet is igénybe vehet. 

Na, ezt az időt tudjuk minimalizálni azzal, ha letöltitek előre az app-ot az okostelóra, beregisztráljátok a SZÉP kártyátokat a felületre, ezzel az adatok bepötyögését minden egyes alkalommal megsprólhatjuk, ráadásul az időigényes beléptetést is a netes felületre. 

Amikor nálam vagytok, a masszázs végén az app-ba belépve, kiválasztjátok a Silence Massage-t és csak a fizetendő összeget kell beírni, valamint a SZÉP kártyátok hátuljáról a CVV/CVC kódot, majd jóváhagyjátok és a végén a "Visszaigazolás elküldése" nevű a gomb, amire még kattintani kell. Ezután Ti is és én is kapunk egy-egy e-mailt, amiben szerepelnek a sikeres tranzakció adatai. Ez alapján elkészítem a számlát, amit ha megengeditek, környezetvédelmi okokból e-mailben küldök át és készen is vagyunk. 

Így leírva hosszadalmasnak tűnik, de higgyétek el, hogy kb. 1-2 percre rövidül így ez a fizetési folyamat! Nagyon király szerintem, hogy van ilyen! 

Élesben teszteltük már egy kedves Vendégemmel, szóval műxik! Ezúton is nagyon köszönöm Neki, hogy felhívta a figyelmemet erre a fizetési megoldásra! :)

FONTOS: továbbra is úgy szabályszerű és törvényes, hogy mindenki csak a saját nevére szóló SZÉP kártyával tud nálam fizetni és ez az app-os fizetésnél is így van!!!

Szeretnék megkérni mindenkit, aki szeretné használni ezt a fizetési megoldást, hogy csak a masszázs végén indítsa el az összeget az app-ban!!! Előre semmiképpen sem, mert bármelyikünknek bármi közbejöhet! Nem tudom és nem is szeretném vállalni azt az adminisztrációs hajcihőt és plusz költségeket, ami azzal járna, ha valaki előre fizet, de mégsem tud eljönni vagy valamiért én nem tudom fogadni!

Köszönöm előre is a megértést!

Ha tehetitek, bátran használjátok az app-os megoldást nálam OTP SZÉP kártyás fizetés esetén! Haladjunk a korral és spóroljunk időt együtt! :)