Miért nem jöhetnek már többé...?

2019.11.02

2019. május 22-én úgy döntöttem, hogy keményebben meg kell húznom a határaimat a saját érdekemben, ami azt jelenti, hogy azóta nem szeretnék többé új férfi Vendégeket fogadni masszázsra.

Aznap kitettem egy tájékoztató bejegyzést erről az elhatározásomról valamennyi online felületemen, amiben néhány szóban megemlítettem a fő okát.

Ezt itt tudod elolvasni, ha érdekel:

Hosszú idő óta gondolkodtam rajta, hogy vajon van-e értelme ezt a témát részletesebben kifejteni egy posztban. Több Vendégem is javasolta, hogy írjak róla, miután megtudták, hogy miket éltem át időnként és mitől sokalltam be.

A napokban valaki azt kérdezte tőlem, hogy miért nem engedem el ezt az egészet, miért akarok írni róla? Amire azt feleltem, hogy már fél évvel ezelőtt szeretettem volna lezárni ezt a témát, de szinte nem telik el úgy nap azóta sem, hogy 1-2 ember ne kérdezzen rá, hogy miért, mi történt, mi az oka ennek a döntésemnek. Illetve annak ellenére, hogy minden egyes szabad idősávos bejegyzésemben, valamint a honlapom kezdőoldalán is szerepel a tájékoztatás 3 nyelven, mégis számos új férfi érdeklődő ír rám időpont ügyében.

Végül arra jutottam, hogy megírom ezt a szösszenetet, mert a továbbiakban nem szeretném többet ezt a témát részletesebben kifejteni senkinek. Bárki rákérdez esetleg majd a jövőben akár szóban, akár írásban, meg fogom mondani neki, hogy a honlapomon megtalálja x linken a kérdésére a választ ezzel kapcsolatban.

És akkor jöjjenek a válaszok arra kérdésre, hogy miért is nem jöhet már többé új férfi Vendég hozzám masszázsra?

Az egyik ok viszonylag röviden: fizikailag nem bírok többet vállalni.

Idén közel 3 hétre kiestem a munkából a fizikai megerőltetés miatt: izomhúzódás és vállízületi gyulladás. A férfiak jelentős hányadának sokkal masszívabb, keményebb az izomzata, mint egy nőnek. Ráadásul a nem-mozgás vagy éppen a túledzés és nyújtás hiánya miatt sokkal nehezebb is a letapadásaikat kezelni. Nagyon sokan közülük olyan szinten erős masszázst szeretnének, amire én fizikailag nem vagyok képes vagy csak a saját egészségem rovására lennék az. Nem szeretném ezt az igényt kiszolgálni! Nem gondolom, hogy attól jó a masszázs, ha másnap kék-zöld lesz tőle az ember, kivéve, ha köpölyözéssel érem el azt a hatást a háton! Szeretném megőrizni az egészségemet és még sokáig szeretettel végezni a munkámat! Közel 140 meglévő férfi Vendégemnek, akik sikeresen "átmentek a szűrőn" nálam, így is esélyt adok arra, hogy jöhessenek hozzám a jövőben is.

A másik ok röviden: a rengeteg (telefonos, e-mailes, Facebook üzenetes, sms-es) perverz megkeresés miatt olyanoktól, akik összetévesztik a masszőrt a prostituálttal, ill. akik szerint "ez is, meg az is" belefér még a masszázsba, ill. akik azt képzelik, hogy pénzért bármit megkaphatnak...

HÁT NÁLAM NEM!!! EZ NEM AZ A HELY!!!

Ez pedig itt az extrém hosszú verzió mindazoknak, akik kíváncsiak több részletre:

Igazából már hónapokkal korábban szeretettem volna megtenni azt a lépést, hogy kizárom a célcsoportomból az új férfi Vendégeket. Csak akkoriban párom lebeszélt róla azzal az érveléssel, hogy ezt lehet, valaki diszkriminációnak tartja majd, így először megijedtem és tűrtem tovább a kéretlen "ostromot" és egyre emelkedő vérnyomással próbáltam kiszűrni, ki lehet vajon az, aki tényleg pihenni jön, tényleg masszázst akar, és ki az, aki "mást is" vagy "csak mást" szeretne.

Alapelvem, hogy a masszázsok közben le van némítva a telefonom és eleinte a két Vendég közötti időmet, amit tölthettem volna regenerálódással is, arra fordítottam, hogy visszahívtam a nem fogadott hívásokat. Érdekes módon a hívásoknak közel a 90%-a férfiaktól jött. Sajnos rengeteg időm, energiám, szünetem és pénzem ment el fölöslegesen ezekre a visszahívásokra.

Számos esetben, miután 5-10 perc alatt kikérdezett a "jóember", hogy milyen masszázs van, mennyibe kerül, leegyeztettük az időpontot is, a végére bújt csak ki a szög a zsákból, amikor is rákérdezett, hogy O.K., és mi van még? TESSÉK?! Mi van még a masszázsok végén? Van-e kézi levezetés? Happy end és társai. Volt, aki más szavakkal próbálkozott: lingam masszázsnak nevezte és erősködött, hogy szerinte annak semmi köze a szexhez, megint más body to body masszázst akart, amit először ki kellett keresnem a Google-ben, mert elképzelésem sem volt, hogy eszik-e vagy isszák. Igaz, olyan erős indiai akcentussal beszélte az angolt, hogy először a szavakat is meg kellett fejtenem, és csak utána jöhetett a jelentés kiguglizása.

Ez az egyik oka annak, hogy telefonon már jó ideje nem lehet hozzám bejelentkezni! Naiv módon kezdetben azt gondoltam, hogy mivel nagyon sokan csak telefonon keresztül, arctalanul, névtelenül bátrak, ha nem engedem ezt a fajta bejelentkezési módot, akkor ezzel sikeresen megszabadulok az ilyen "beteg" emberektől. Sajnos ez nem jött be!

Ugyanis ezt követően betaláltak Messengeren, e-mailben, sőt, ami még durvább, hogy volt olyan férfi, aki ESTE NEGYED 10-kor, amikor épp egy női Vendégemet masszíroztam, odajött személyesen és ezerrel kopogtatott, hogy ő masszázst akar most azonnal, de nem ért utol telefonon és ő holnap már el is utazik. Na, és?! Ha nem ért utol és tényleg masszázst akart, akkor van 20 millió meg egy masszőr Szegeden, miért nem próbálta meg a többieket elérni?! Sajnos láttam a férfi fején, ahogy végig nézett rajtam, hogy ő bizony egész mást ért masszázs alatt, mint én. El is zavartam természetesen.

(A másik oka a telefonos bejelentkezési lehetőség megszüntetésének, hogy a legtöbb telefonáló azt sem tudta, kit hívott! Nem tájékozódott előre és azt hitte, hogy ha megtalál egy telefonszámot, tárcsázza, és már azonnal jöhet is. Holott extrém részletes és információban gazdag honlapom van, ahol gyakorlatilag az összes kérdésére választ kaphat, aki időt szán rá és nem "vakon", random telefonál. Nagyon sokszor előfordult, hogy mire vissza tudtam hívni a nem fogadott hívásokat, a hívó fél visszakérdezett, hogy ki vagyok, melyik szalon, mert nagyjából vagy 5-öt felhívott és különben sem aktuális már, vagy ha még az, akkor felháborodva tette le a telefont, miután megtudta, hogy több nappal vagy akár több héttel később vannak csak szabad időpontok.

Ma már nincs lelkiismeret-furdalásom, amikor nem hívom vissza az újabb és újabb, számomra ismeretlen számokról érkező nem fogadott hívásokat. A honlapomon és valamennyi szabad idősávos Facebook bejegyzésemben szerepel, hogy telefonon nem lehet bejelentkezni! A telefonszám kizárólag amiatt maradt fent, hogy ha valakinek valami komolyabb, váratlan dolog miatt utolsó pillanatban le kellene mondania az előre egyeztetett időpontját és éppen nincs net közelben, akkor tudjon nekem gyorsan küldeni egy sms-t, hogy tudjak róla. Ha valaki ennek ellenére telefonál, azzal csak azt támasztja alá, hogy nem fordított időt az előzetes tájékozódásra.)

Olyan is előfordult, hogy egy külföldi srác az egyik szünetemben kopogtatás nélkül egyszer csak bent termett a hátam mögött anélkül, hogy előzetesen egyeztettünk volna időpontot. Ugyan nappal volt, de a frászt hozta rám! Szóval ne lepődj meg és kérlek, érts meg, ha jó ideje zárva találod az ajtót a szünetemben! Sötétedés után mindenképpen, de kezdek ráállni arra, hogy nappal is bezárom, mert egyedül vagyok, és nem szeretnék váratlan betoppanókat, se bekopogtatókat. Az időpontokat azért is kérem, hogy mindenki tartsa be, hogy ne toljon ki saját magával, mert nem szeretnék senkit a megbeszélt időpont előtt beengedni! Kinyitom az ajtót és beengedlek pontban a megbeszélt időpontodban vagy max. 1, azaz egy perccel előtte!

Sajnos volt két olyan magyar férfi Vendég, akiket nem sikerült kiszűrni első körben (telefonon/e-mailben), azaz nem derült ki róluk, hogy egyéb céllal is érkeznek hozzám. Mindketten látszólag intelligens embereknek tűntek személyesen. Viszonylag sokat beszélgettünk a masszázsuk közben. Viszont sajnos mind a ketten feltették az ominózus kérdést a masszázs közepén arccal a fejtartóban ("bátran", hogy a tekintetüket közben ne lássam), hogy lehetne-e szó a végén kézi levezetésről is? Nagyon kiakadtam mindkét megkérdezésen, határozottan nemet mondtam és jeleztem, hogy nem jó helyen járnak, ha "egyébre" is vágynak. Az egyikük még a masszázs előtt jelezte az öltöző sarokban, hogy nincs rajta alsónadrág. Már ekkor gondolkodtam rajta, hogy elzavarom, de adtam neki egy takarót, hogy tekerje maga köré. A másikuk vagy éppen ő, már nem emlékszem, jelezte, hogy x szalonban Szegeden a masszőr maga ajánlotta a végén "a dolgot", mire jeleztem neki, hogy baromi gáz, ha ez így van, de akkor oda lehet menni az ilyen igényeivel, engem pedig felejtsen el!

Az IQ-ja valóban rendben volt ennek a két embernek, de az EQ-ja a béka feneke alatt van! Őszintén sajnálom a családjukat /feleség, gyerek(ek)/! Ha nem tudnak arról, miket vállal a kedves férj/apuka azért, ha tudnak róla, akkor meg azért! Ez jutott eszembe róluk: kirakatkapcsolatok világát éljük, kirakatemberekkel! Ami pedig vérlázító, hogy vannak Szegeden (is) olyan nők, akik pénzért, masszázs fedősztori alatt kiszolgálják ezeknek az embereknek az egyéb igényeit is...

Komolyan nem értem, hogy miért találnak meg engem az ilyen emberek?! A munkám során szigorúan nyakig zárt, galléros pólóban dolgozom. Borravalót sem fogadok el senkitől, nem hogy több pénzt azért, hogy bárki bármilyen előnyhöz vagy másmilyen "extra" szolgáltatásban részesüljön! Aki "olyasmire" vágyik, az felejtsen el, mert nálam garantáltan nem kapja meg!

Azon szintén kerekedett a szemem erősen, amikor az egyik külföldi "segítségre szoruló jómadár" megkért üzenetben, hogy ha már én nem vállalok "olyasmit", amire ő vágyik, akkor segítsek neki keresni, mert ő nem talált sehogy sem ilyet Szegeden a keresőben! Te jó ég! Az jutott eszembe ekkor, hogy meg is érdemli!!!

Végtelenül kiábrándítónak és elszomorítónak tartom, hogy a masszőr szakmát és magát a masszázs kifejezést is sokan összemossák a prostituáltak "munkájával"! 

Sajnos magam is futottam már bele olyan Facebook oldalba, ahol egy szegedi nő masszázst hirdet, de külön részletezi, nem takargatva semmit, hogy férfiak számára még milyen extrákat kínál. Az apróhirdetési újságok bújtatott szövegű hirdetéseiről már ne is beszéljünk! Hiszen ha valaki tényleg masszázst akar, akkor nem fontosak az olyan információk, mint a "szép, csinos, fiatal masszőrnő".

Az egyik népszerű netes hirdetési oldalon is van fent több olyan szegedi nő, aki masszőrként hirdeti magát, ugyanakkor mélydekoltázsú vagy éppen csücsörítős vagy pucsítós képet tesz fel magáról a hirdetéshez. Ha ők valóban igazi masszőrök, akkor többek között ők is tehetnek arról, hogy létezik ez a kétértelműség a férfiak fejében a masszázzsal kapcsolatban!

A nagy számok törvénye alapján, ahogy egyre előrébb került a honlapom a Google találatokban és a térképen, egyre sűrűsödtek az ilyen aberrált megkeresések. Így betelt a pohár és azt mondtam, na, jó, ebből elég volt! Arra jutottam, hogy bátran meghúzom ezt a határt, mert ez nem diszkrimináció, hanem gyakorlatilag önvédelem! Ahogy az egyik Vendégem frappánsan fogalmazott: "Nem vagy Te közszolgáltató, hogy mindenkit muszáj legyen elvállalnod!" Mélyen egyetértek vele!!!

A fentiekben vázolt helyzet komolyságát és súlyosságát az is tükrözi, hogy szinte minden hónapban kiakad egy-két masszőr hasonló okok miatt az országos szakmai Facebookos csoportban, amiben jelenleg több, mint 6000 masszőr van. Ilyenkor próbáljuk megosztani egymással, hogy ki, hogyan kezel egy-egy ilyen kellemetlen szituációt, hogyan tudja megvédeni magát szóban vagy akár fizikailag is! Továbbá bekerült a téma a II. Országos Masszőr Szakmai Konferencia programjába is! Kíváncsian várom ezzel kapcsolatban Pósa Ferenc, író előadását!

Tehát amilyen atrocitások és zaklatások engem értek, mert szerintem ezeket nyugodtan lehet azoknak nevezni, azok egyáltalán nem egyedi esetek. Ez a jelenség nem csak szegedi, hanem országos, sőt világszintű probléma is, amit a fentiekben bő lére eresztve megosztottam itt most Veled.

Köszönöm előre is, ha végigolvasás után megérted és elfogadod a döntésemet!