Karácsonyi masszázs ajándékkártya 2019.

2019.11.23

Téged is megkér időnként a párod olyan nagy szemekkel Rád nézve, mint a macska a Shrekből, hogy nyomkodd már meg a vállait vagy a nyakát? Csak egy kicsikét, csak egy pár percig!!!

Ezután Te nagy duzzogva, tényleg szó szerint csak 1-2 percig masszírozod, majd feljajdulva, kezedet rázogatva mondod Neki, hogy "na, ennyi volt, már fáj a kezem, nem bírom tovább csinálni és különben sem szeretek masszírozni".

Ugye ismerős a fenti szitu?


Ha igen, akkor ez 2 dolgot jelent:

1. párodnak jólesik a masszázs és a jelek szerint szüksége is van rá,

2. Te viszont nem szeretsz és/vagy nem tudsz masszírozni.


Ha ez a helyzet, akkor masszőrként tudok Neked segíteni!


Javaslom, hogy amikor azon ötletelsz, hogy milyen ajándékkal is kellene meglepni karácsonykor párodat, akkor jusson eszedbe a fenti kis jelenet és képzeld el, mennyire hálás lesz majd Neked amiatt, hogy adsz Neki egy kis pihenőidőt, törődést, kellemes kikapcsolódást masszázs ajándékkártya formájában!

Mivel nemsokára beindul a karácsonyi ajándékvásárlási láz, tanulva az előző évből, szeretném elkerülni azt a káoszt, ami itt volt tavaly. Emiatt már most szeretném jelezni, hogy milyen lehetőségeid vannak idén az ajándékkártyák beszerzésére, valamint itt részletezném a karácsonyi masszázs ajándékutalványokkal kapcsolatos tudnivalókat:


 • Kétféle dizájnból tudsz választani.
 • Ahogy eddig is, személyesen (Szeged, Gyöngytyúk u. 6.) péntekenként a fogadóórám ideje alatt 14:00-15:00 között tudod megvásárolni azokat. Ettől eltérő időben csak előzetes e-mailes/Messengeres egyeztetést követően két Vendég közötti szünetemben, ha éppen van rá kapacitásom! /Ezúton is szeretnélek megkérni, hogy légy szíves, tájékozódj előre, és kérlek, ne zavard meg a masszázsok nyugalmát ajtókopogtatással, ajtókilincs-rángatással! Az ezzel kapcsolatos figyelmeztető tájékoztatás már jó ideje kint virít két nyelven is az üzlethelyiség ajtaján!/
 • Átutalással előzetes e-mailes egyeztetést követően KIZÁRÓLAG azok számára, akik messze laknak Szegedtől és nem tudnak eljönni személyesen, de szeretnék meglepni egy szegedi vagy Szeged környéki ismerősüket, családtagjukat egy vagy több ajándék masszázzsal. (Csak HUF-os átutalást tudok fogadni és csak magyar címre számlázok ajándékkártyát.) 
 • SZÉP kártya (OTP, K&H) szabadidő résszel is van lehetőség fizetni: csak a kártya tulajdonosa vásárolhat vele nálam, kizárólag személyesen, ugyanis az aláírására is szükségem van a szabályos bizonylatoláshoz. Tekintve, hogy egy-egy SZÉP kártyás ajándékutalvány vásárlás és annak adminisztrációja kb. 10-15 perc (netes elfogadó vagyok), emiatt két Vendég közötti szünetemben sajnos nem fér bele az időbe ez a fajta fizetési mód! Tehát ha így szeretnél fizetni, akkor a fogadóóráim valamelyikének a meglátogatását javaslom.
 • 2019. december 23-án (hétfő) 14:00-20:00 között végig fogadónapot tartok, azaz nem masszírozok, hogy az utolsó pillanatban kapcsolók is be tudják szerezni a karácsonyra szánt masszázs ajándékkártyákat. Ehhez nem szükséges előzetesen időpontot egyeztetni, azaz aznap lehet jönni bátran az említett idősávban utalvány-beszerzési céllal.
 • Ahogy az árlistámban is szerepel, kedvezményes áron, 5 alkalmas bérlet már nem vásárolható ajándékba. Egy-egy masszázsalkalomra vonatkozó ajándékkártyával tudod meglepni a szeretteidet amelyeket normál áron tudod megvásárolni.
 • Mivel ÚJ FÉRFI Vendégeket már nem vállalok, kérlek, hogy ezt vedd figyelembe, amikor ajándékkártya vásárlása mellett döntesz. (Új Vendég=aki még soha nem járt nálam masszázson.)
 • A karácsonyi ajándékkártyáim névre szólóak, szerepel rajtuk a masszázsok időtartama és fajtája, de az áruk nem. Idén először változtatok a felhasználhatósági idejükön, szintén a tavalyi dömpingből kiindulva: 2020. június 30-ig érvényesek. A félreértések elkerülése végett, addig meg is kell történnie a masszázsnak, tehát nem csak az időpont-egyeztetésnek! Hosszabbításra, visszaváltásra és átruházásra nincs lehetőség.
 • Mivel idén év végén és jövő év elején hosszabb szabin leszek, emiatt legkorábban 2020. január 6-tól lehet felhasználni a karácsonyi masszázs ajándékutalványokat.
 • A korábbi évekhez hasonlóan idén is a készlet erejéig adok a kártyákhoz ízléses, kézzel készített, színes borítékot. A helyedben sietnék, tavaly is elkapkodták őket hamar! ;)
 • Amit még kérem, hogy minden megajándékozó és megajándékozott vegyen majd figyelembe, hogy természetesen előfordulhat, hogy az érvényesség ideje alatt szabadságon is leszek, vagy ne adj Isten, betegség miatt nem tudok végig dolgozni, ezek miatt nem fog változni az eredeti lejárata az ajándékkártyáknak. Kérek minden megajándékozottat, hogy legalább 60 nappal lejárat előtt keressen meg valamelyik elektronikus elérhetőségemen, mert különben nem tudom garantálni, hogy marad szabad időpont! Telefonos bejelentkezésre nincs lehetőség!
 • Létezik és megvásárolható a karácsonyi masszázs ajándékutalványok mellett/helyett általános, standard kinézetű ajándékkártya is, ami egész évben elérhető. Annak a felhasználási feltételei változatlanok maradnak: azaz NEM névre szóló, azaz tetszőlegesen átruházható, a kiállítástól számított 6 hónapig használható fel, nem visszaváltható. Ugyanúgy szerepel rajta a masszázs ideje és fajtája, az ára természetesen ezen sem. Ehhez a fajtához ajándék boríték nem jár!


Még további infókat és képeket is találsz az ünnepi masszázs ajándékkártyákról az alábbi gombra kattintva:


Itt tudod megnézni, hogy milyen masszázsokat csinálok:


A részletes árlistámat pedig itt találod:


Így érhetsz el engem: