10+1 jel, ami arra utal, hogy...

2019.10.30

🔟➕1️⃣ jel, ami arra utal, hogy jártál már párszor masszázson Szegeden a Silence Massage-ban:

1️⃣. Tiszteletben tartod a kérésemet és pontosan érkezel. Nem kopogtatsz az ajtón és nem nyitsz be a megbeszélt időpont előtt 5 perccel sem, hanem rápillantasz az órádra, és ha előbb odaértél az üzlethelyiséghez, türelmesen elfoglalod Magadat kint, akár az autódban ülve, akár sétálva egyet, mert ismered azt az alapelvemet, hogy nálam nincs "futószalag". Szeretném az aznapi utolsó Vendégemnek is ugyanazt a minőségű masszázst adni, mint az elsőnek és ehhez technikai szünetre, valamint pihenésre van szükségem a masszázsok között. ⌚️ 🚗 🚶‍♀️ 🚶‍♂️

2️⃣. Nyugodt vagy, mert jól tudod, hogy nálam az árlistámban megadott időtartam egy-egy masszázs nettó idejét jelenti, azaz nem veszem le az idődből az állapotfelmérés/vetkőzés/öltözés/számlázás/időpont egyeztetés idejét. ⏰

3️⃣. Ha ahhoz van kedved, mersz nálam csendben pihenni, mert tudod, hogy nálam nem muszáj beszélgetned (de persze azt is lehet) a masszázs alatt és emiatt nem foglak se zárkózottnak, se flegmának tartani, sem elítélni, sem megítélni.👂 Hiszen ez a Te időd, ami Rólad szól. Szóval használd ki és érezd jól Magadat! :)

4️⃣. Ennek egy következő fokozata, hogy időnként már-már hosszabb-rövidebb időre be is alszol a masszázs alatt, mert teljesen rám bízod Magadat, hiszen tudod, hogy becsülettel dolgozom, amíg Te pihensz, relaxálsz vagy éppen lemész alfába. :) Az sem zavar, ha behorkolsz. Volt már rá példa számtalan Vendégemnél. :D Azt nem mondom, hogy ilyenkor nem görbül mosolyra a szám, de ettől még azt gondolom, amit szoktam is mondani mindig, hogy nekem sokkal könnyebb úgy masszírozni Téged, ha alszol, mert akkor tuti lazán tartod az izmaidat, amennyire lehet, és nem feszítesz rá közben. 

5️⃣. Ha ráteszem a kis törölközőt a derekadra, anélkül, hogy mondanám, már automatikusan teszed is hátra a kezedet, mert tudod, hogy jön a sokatok által legjobbnak tartott része a hátmasszázsnak. 💪😍

6️⃣. Teljes testmasszázsnál a fordulásoknál már szavak nélkül, Magadtól emeled a lábaidat segítve ezzel nekem, hogy ki tudjam venni alóluk a félhenger párnát.  :)

7️⃣. Ha véletlenül "ott maradt" a sminked a fejtartón, tudod, hogy nem fogok emiatt megharagudni, mert úgyis minden Vendég után áttörlöm, fertőtlenítem a masszázságyat. 💄💋 Sőt, bátran használhatod a mosdóban lévő tükröt is, hogy rendbe hozd a sminked, hogy ne nézzenek furcsán Rád az utcán mások. ;)

8️⃣. Nem aggódsz amiatt, hogy összevissza gyűrődött a lepedő és/vagy a takaró a masszázsod alatt/végére. Nem kezded el megigazítani és összehajtogatni azokat a végén. Tudod, hogy minden egyes masszázs során friss, tiszta lepedőt, takarót, törölközőt használok, amit a masszázsod végén a szemed láttára cserélek le és dobok is a szennyestartóba.

(Most elárulok egy apró titkot, de psszt! ;) Ha úgy alakul, a férfi Vendégeimnek szoktam hagyni pár pillanatig a takaró hajtogatását, mielőtt szólok, hogy nem szükséges. :D Őszintén szólva jó nézni, hogy milyen rendszeretőek néhányan közülük. O:) Ez az automatikus cselekvéssor azt sejteti róluk, hogy jó eséllyel otthon is kiveszik a részüket a napi teendőkből. Bízom benne, hogy ezt a párjaik is értékelik!!! Ha nem, akkor tegyék, de izibe!)

9️⃣. Már megszoktad és elfogadtad, hogy becsületes vállalkozó vagyok, ami azt jelenti, hogy minden masszázst, bérletet, ajándékkártyát számlázok. Nem háborodsz fel rajta, hogy szükségem van a számlázási adataidra. Nem próbálsz meg nekem "segíteni", mert tudod, hogy az engem inkább dühít, mint hogy örüljek az ilyen felajánlásnak.

🔟. Olvastad a honlapomon és tapasztaltad is, hogy nem fogadok el borravalót. Emiatt nem sértődsz meg, sőt, inkább szívesen beforgatod azt az összeget máskor egy újabb masszázsba nálam. :)

➕1️⃣: A masszázsod végén mosolyogva távozol tőlem és már alig várod a következő alkalmat! :)