Újranyitás

2020.05.01


Kedves meglévő/leendő Vendégem!


A 168/2020. (IV. 30.) Korm. rendelet alapján 2020. május 4-től (hétfő) ismét megnyit a Silence Massage Szegeden, a Gyöngytyúk u. 6. alatt! 🤗

Ami nagyon fontos, hogy mivel a járványveszély sajnos továbbra sem múlt el, emiatt csak még komolyabb óvintézkedések mellett tudok masszázst vállalni.

Ahogyan már korábban is tapasztalhattad, nem dolgozom "futószalagon", emiatt csak néhány újdonság lesz a korábbiakhoz képest a "házirendemben".

Kérlek, olvasd el az alábbi feltételeimet és csak akkor egyeztess velem időpontot, ha ezeket el tudod fogadni és be tudod tartani‼️ A nagy része ismerős lesz a meglévő Vendégeim számára, de fontosnak tartom ezeket ismételten kihangsúlyozni mindannyiunk biztonsága érdekében.

-------------------------------------------------------------------------------------------
KIBŐVÍTETT BIZTONSÁGI INTÉZKEDÉSEIM 2020. május 4-től:
-------------------------------------------------------------------------------------------

📌 Kérlek, csak akkor gyere masszázsra, ha nincs ismert krónikus betegséged, teljesen egészségesnek érzed Magadat és a megelőző 2 hétben nem volt semmilyen, akár enyhe megfázásos tüneted sem!

📌 Ha betegség vagy bármi egyéb alapos indok miatt mégsem tudsz jönni hozzám, az időpontodat nálam szankció nélkül lemondhatod! Annyit kérek, hogy ahogy eddig is, amint lehetőséged van rá, szólj nekem lehetőség szerint indoklással, sms-ben, a Silence Massage Facebook oldalának küldött üzenetben vagy e-mailben!

📌 A megbeszélt időpontod előtt legkorábban 1 perccel én nyitok ajtót és én hívlak be. Ha előbb érkeznél, kérlek, kopogtatás és benyitás nélkül várakozz kint türelmesen vagy sétálj egyet! Előfordulhat, hogy tárva nyitva találod majd az ajtót, ami azért lehet, mert éppen szellőztetek. Ilyenkor is fontos, hogy csak akkor gyere be, ha én behívlak!

📌 Kérlek, kísérő nélkül érkezz, mert a masszázshelyiségben a Vendégen és rajtam kívül más nem tartózkodhat!

📌 Belépés előtti teendőid: ha hosszabb hajad van, légyszi, már kint tűzd fel úgy, hogy ne lógjon a nyakadra, hogy ne legyen zavaró a hát, nyak masszázsa során. Kérlek, viselj saját, eldobható vagy mosható maszkot! Fontos, hogy már az üzlethelyiségbe belépéskor rajtad legyen, valamint végig a bent tartózkodás ideje alatt és csak az ajtón kilépés után vedd le, ha szeretnéd!

📌 Belépés után kérlek, egyből használj alkoholos kézfertőtlenítőt! Ha szeretnéd, használhatod a sajátodat is, de ha nincs, akkor adok az enyémből.

‼️A várost járva bevásárlások, ügyintézések során azt tapasztaltam, hogy akiken egyáltalán van maszk a zárt helyiségekben, közülük is rengeteg ember helytelenül viseli azt, ami gyakorlatilag majdnem egyenlő azzal, mintha nem is lenne rajtuk! Emiatt szeretném felhívni a figyelmet a helyes maszkhasználatra: a maszknak a szádat és orrodat is fednie kell, sajnos az nem elég, ha csak a szádat takarod vele‼️

Hogy miért tartom fontosnak a maszk viselését zárt térben, még ha csak otthon készítettet is tudunk beszerezni, arról csatolok egy képet ehhez a posztomhoz.

------------------------------------------------------------------------------------
Amikkel pedig én tudok hozzájárulni a biztonságunkhoz:
------------------------------------------------------------------------------------

Ahogy eddig is megszokhattad, minden Vendég után fertőtlenítem a masszágyat és az egyéb felületeket, valamint minden Vendégnél tiszta törölközőt, lepedőt, takarót, a fejtartónál pedig eldobható papírtakarást használok.

A munkám során használt textileket professzionális önkiszolgáló mosodában fertőtlenítőszert is tartalmazó mosószerrel mosom.

✅  Maszkban és kesztyűben dolgozom.

Két Vendég között hosszú szüneteket tartok, időt hagyva a fertőtlenítésre és a helyiség alapos átszellőztetésére.

ÚJ VENDÉGEK KÖZÜL CSAK NŐKET FOGADOK!

Relaxáló, luxus arcmasszázs biztonsági okokból határozatlan ideig nem elérhető nálam.

‼️Mivel nagyon sok ajándékkártya vár még felhasználásra nálam, többek között rengeteg karácsonyi is, ezért határozatlan ideig felfüggesztem az újabb ajándékutalványok értékesítését. A péntekenkénti fogadóóráim szintén átmenetileg szünetelnek‼️ 

🙏Megértésedet és együttműködésedet előre is köszönöm!🙏

‼️FONTOS INFÓ: A 2020. március 16. előtt megvásárolt és addig le nem járt masszázs bérletek és ajándékkártyák érvényességi idejét az eredeti lejáratukhoz képest 2 hónappal meghosszabbítom‼️

-------------------------------------------------------------------------
BEJELENTKEZÉS KIZÁRÓLAG ÍRÁSBAN, ONLINE:
-------------------------------------------------------------------------

📧 Küldj Messenger üzenetet a Silence Massage Facebook oldalának,

vagy

írj e-mailt az info[kukac]silencemassage.hu címemre,

vagy

💻 töltsd ki az időpontkérő űrlapot itt a honlapomon: 

TELEFONOS BEJELENTKEZÉSEKET (hívás, sms) NEM FOGADOK!

A honlapomon megjelenített telefonszám kizárólag amiatt marad fent, hogy ha esetleg Neked vagy nekem mégsem jó egy megbeszélt időpont, akkor sms-ben gyorsan tudjuk közölni egymással! Minden egyéb ok miatti megkeresés, egyeztetés csak írásban, online lehetséges! Megértésedet köszönöm!

🤗 Várlak Téged is szeretettel Szegeden, a Gyöngytyúk u. 6-ban! 🤗