Karácsonyi ajándékötlet

2017.11.12

Kattints az alábbi gombra az aktuális évi infókért!!!


Neked is fejtörést okoz évről évre, hogy mit ajándékozz a szeretteidnek karácsonyra?

Különösen akkor vagy nehéz helyzetben, ha olyan személynek szeretnél ajándékozni, akinek már mindene megvan és ráadásul év közben még véletlenül sem kottyintja el magát, hogy mire is vágyna, vagyis abszolút nem könnyíti meg a helyzetedet... Hmm, nem egyszerű a dolog.

Attól tartasz, hogy a rengeteg agyalás után az ajándékod a polcon vagy valamelyik szekrény mélyén porosodik majd?

Szeretnél egy személyre szóló, különleges ajándékot beszerezni? 

Ha igen, akkor most kapsz tőlem egy ajándékötletet, amivel szinte garantáltan örömet tudsz szerezni annak, akinek átadod! 

Ez pedig nem más, mint a névre szóló karácsonyi masszázs ajándékutalvány!

A bejegyzésem további részében adok egy kis mankót, hogy a csomagolással se kelljen vesződnöd!  Úgyhogy érdemes ám végigolvasni! ;)

Rengeteg nő számára a karácsony a hetekig tartó készülődésről szól: bevásárlás, takarítás, óriási főzések, sütések, mindezek a napi munka és egyéb teendők mellett. Mindannyian azt szeretnék, ha szentestekor minden tökéletes és meghitt lenne, ezért fáradtságot nem kímélve robotolnak. 

A férfiak küzdelmeiről nem is szólva: karácsonyfa beszerzése és a talpba való befaragása válogatott szitokszavak mellett. Emellett persze az egész éves pörgés és nyomás a munkahelyen, hogy a családnak meglegyen mindene.

Úgy gondolom, hogy mindenki megérdemelné, hogy karácsonykor és az azt követő napokban megpihenjen, lelassítson, ellazuljon, feltöltődjön.

Erre a masszázs egy nagyon jó megoldás. 

Ajándékozz minőségi időt, élményt, kikapcsolódást és gondoskodást szeretteidnek karácsonyi masszázs ajándékutalvány formájában!

Gondolkodj előre, szerezd be időben a karácsonyi ajándékaidat és mosolyogj azokon, akik az ünnepek előtti utolsó percekben is sorban állnak, tülekednek és kétségbeesetten rohangálnak ötlet nélkül boltról boltra, hogy bedobjanak valami teljesen felesleges tárgyat a kosarukba ajándék gyanánt!

Neked is problémát jelent a karácsonyi ajándékok csomagolása? 

Ha nálam vásárolsz karácsonyi masszázs ajándékutalványt, akkor erre sem lesz gondod, ugyanis a megvásárolt ünnepi utalványhoz adok egy általam készített, ízléses, színes borítékot a készlet erejéig! Büszkén beteheted majd a karácsonyfa alá a megvásárolt utalvánnyal együtt! Nézd csak! 


A karácsonyi masszázs ajándékutalványokat minden évben legkésőbb december 23-án 20:00-ig tudod beszerezni a Silence Massage-ban Szegeden, a Gyöngytyúk u. 6. szám alatt. Amennyiben nem tudod megoldani a vásárlást a fogadóórám ideje alatt, akkor mindenképpen egyeztess velem előzetesen írásban valamelyik elektronikus elérhetőségemen.

  • Az ünnepi utalványaim egy alkalomra szólnak és az árlistámban szereplő időtartamú és típusú masszázsokra, valamint esetleges ünnepi masszázs csomagokra (ha épp meghirdetek olyat) tudom kiállítani azokat. 
  • Bérlet nem vásárolható ajándékutalvány formájában.
  • Egy személy akár több megajándékozott számára is vásárolhat utalványt, valamint lehetőség van egy megajándékozott számára akár több utalványt is vásárolni, de max. összesen 10 db-ot.
  • Az ünnepi utalványok sorszámozottak, névre szólóak, nem visszaválthatóak és nem átruházhatóak.
  • Érvényesség: évről évre változik, hogy milyen határidőt adok meg a felhasználhatóságra az előző évi megvásárolt darabszám alapján. Azonban minden esetben konkrét lejárati dátum kerül az ajándékkártyákra.

Hogyan és hol tudod beszerezni az utalványokat? Keress meg engem az  elektronikus elérhetőségeim valamelyikén és szívesen segítek Neked!

FIGYELEM! 

AZ ALÁBBI AKCIÓ MÁR LEJÁRT!

Van egy jó hírem, amennyiben 2017. november 13. (hétfő) és 2017. november 30. (csütörtök) között eljössz hozzám masszázsra, megajándékozlak egy kuponnal, amellyel kedvezményesen vásárolhatod meg a karácsonyi masszázs ajándékutalványokat!

Feltételek:

  • Az akciós kuponok kizárólag a karácsonyi masszázsutalványaimra válthatóak be.
  • A kupon által biztosított 20%-os kedvezmény nem vonható össze más, állandó kedvezményemmel, valamint bérlet vásárlására sem vonatkozik.
  • Minden Vendégem 1 db sorszámozott, névre szóló ajándék kupont kap tőlem az akció ideje alatt függetlenül attól, hogy hányszor látogat el hozzám közben masszázsra.
  • Az ajándék kupont egy alkalommal lehet felhasználni és egy személy max. 10 db ajándékutalványt vásárolhat vele.
  • Az ajándék kuponjaim beválthatóak: 2017. november 13. (hétfő) és 2017. december 23. (szombat) 22:00 között.

Ha nem sikerül akciós kupont szerezned, ne keseredj el, akkor is van lehetőséged nálam ajándékutalványt vásárolni az ünnepekre. Ebben az esetben egy hátránnyal kell számolnod, ez pedig az, hogy csak teljes áron tudod megvásárolni az utalványokat és nem tudsz azokra kedvezményt érvényesíteni.