2024. januári szabad idősávok

2023.12.28

2024. januárban is szeretettel várlak masszázsra Szegeden, a Gyöngytyúk u. 6-ban! A lenti listában találod az újév első hónapjának szabad idősávjait. Ha találtál megfelelőt, akkor egy kitöltött Online időpontkérő űrlap beküldése után tudjuk egyeztetni a részleteket!

Ezúton szeretnélek tájékoztatni, hogy a 2024. január 1-től érvényes árlistámat aktualizáltan itt tudod megnézni:

 Törzsvendégkedvezményre jogosult Vendégeim számára az árlistában szereplő árból jön le a kedvezmény. Bővebb infók erről az akciómról:


2024. JANUÁRRA MÁR NEM FOGLALHATÓ TÖBB IDŐPONT!


-------------FONTOS INFÓK-----------

ÚJ VENDÉGEK KÖZÜL CSAK NŐKET FOGADOK!

------------------------------------------------

Új Vendég = aki még soha nem járt nálam korábban masszázson. Az állapotfelmérő és adatkezelési lap kitöltése, valamint egy rövid beszélgetés miatt több időre van szükség esetükben a masszázsidőn felül.

Meglévő Vendég = aki már legalább egyszer járt nálam valamikor masszázson, azaz töltött ki állapotfelmérő és adatkezelési lapot.

------------------------------------------------

AAM KATA e.v. vagyok. KIZÁRÓLAG MAGÁNSZEMÉLYEKNEK SZOLGÁLTATOK! Az online pénztárgép kötelezettséget számlázással váltom ki. KIZÁRÓLAG A MAGÁNSZEMÉLYES ADATAIDRA ÁLL MÓDOMBAN SZÁMLÁZNI! Megértésedet köszönöm!

------------------------------------------------

Egészségügyi okok miatt (extrém érzékeny a bőröm) vékony nitril kesztyűben dolgozom, ami a masszázs hatékonyságát és kellemességét nem befolyásolja. Tehát érezni nem fogod, annyi, hogy van egy kis hangja. Kérlek, csak akkor egyeztess velem időpontot, ha ezt el tudod fogadni!

---------------------------------------------

BEJELENTKEZÉS KIZÁRÓLAG ÍRÁSBAN, ONLINE:

------------------------------------------------

Kérlek, töltsd ki az időpontkérő űrlapot az alábbi gombra kattintás után!