Ugye Te is elmész szavazni?

2018.04.07

Szavazz, klikkelj, nyomtass és az ajándék a Tiéd!A holnapi nap alakulása meghatározó lesz Magyarország lakóinak az életére, így a Te számodra is az elkövetkezendő 4 évben. 

Ezúton szeretnélek Téged is arra buzdítani, hogy menj el szavazni, szólj bele Te is az ország sorsának alakulásába! Szavazz arra, akire, amelyik pártra csak szeretnél! De a lényeg, hogy MENJ EL SZAVAZNI, legyünk minél többen! Ha elégedett vagy a jelenlegi kormánnyal, akkor azért, ha felforr az agyvized mindattól, amit csinálnak és változást szeretnél, akkor pedig azért! Ne hagyjuk, hogy 1-2 millió vagy még annál is kevesebb ember döntsön közel 10 millió ember sorsa, jövője felett!

Holnap, ha lehet hinni az időjárás előrejelzésnek, verőfényes napsütéses, kellemes tavaszi idő lesz Szegeden, szóval akár össze is kötheted a szavazást egy egészségmegőrző, felfrissítő sétával! 🚶‍♂️🚶‍♀️

Ösztönzésképpen szeretnék egy kis felajánlást tenni: 

mindazok, akik 2018. április 8-án (vasárnap) 06:00 és 19:00 között elmennek szavazni (pártállástól függetlenül), letölthetnek a szavazás ideje alatt a honlapomról egy 🎁AJÁNDÉK KUPONT, amivel 20 PERC HÁTIZOMLAZÍTÓ KÖPÖLYÖZÉST lehet igénybe venni meghatározott feltételekkel. 

A kedvezmény mértéke: 1 500 Ft.

OSZD MEG MÁSOKKAL IS, HOGY MINÉL TÖBBEN TUDJANAK RÓLA! O:)


A kedvezménykupon letöltési ideje lejárt!

Ha sikerült letöltened és szeretnéd igénybe venni az ajándék köpölyözést, keress meg valamelyik elérhetőségemen! De előtte légyszi, olvasd el az alábbi felhasználási feltételeket!


A KUPON FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEI:

✅ A kuponos akcióban kizárólag 18 év feletti, magyar állampolgárok vehetnek részt.

✅ Egy személy csak egy kupont használhat fel az akció ideje alatt! 

✅ A kupon beváltható: 2018. április 9. (hétfő) és 2018. április 20. (péntek) között a lentebb található további feltételek teljesülése mellett.

✅ A kuponok letöltése és felhasználása becsületalapon működik - bízom benned! 😊

✅ A letöltési linket, ami ide a honlapomra irányít majd, a szavazás napján 06:00-tól teszem közzé a Silence Massage Facebook oldalán és a weboldalamon.

✅ Kizárólag a szavazás ideje alatt, azaz 2018. április 8-án (vasárnap) 06:00-tól 19:00-ig lesz fent a honlapomon a letölthető kupon.

✅ Menj el szavazni, töltsd le az ajándék kupont, nyomtasd ki (fekete-fehérben is jó), jelentkezz be hozzám 2018. április 9. (hétfő) és 2018. április 20. (péntek) közötti időszak valamelyik napjára egy 90 perces vagy egy 120 perces frissítő, relaxáló svédmasszázsra a Silence Massage Facebook oldalának küldött üzenetben vagy az alábbi gombra kattintást követően töltsd ki az időpontkérő űrlapot: 

Vagy hívj fel telefonon: +36 30/886-3079 (Masszázs közben nem tudom felvenni a telefont, de ha számkijelzéssel hívsz, amint időm engedi, megpróbállak visszahívni!)

✅ Kérlek, hogy bejelentkezéskor jelezd nekem, hogy kuponnal jössz, hogy tudjak kalkulálni a +20 perces idővel!

✅ Gyere el az 📆 egyeztetett időpontodra, add át nekem a kedvezmény kuponodat és máris Tiéd a 90 vagy 120 perces masszázsod mellé az ajándék 20 perc hátizomlazító köpölyözés!

✅ A kupon csak a feltételekben felsorolt fajtájú és időtartamú masszázsok igénybevétele esetén használható fel!

✅ Az ajándék kupon nyújtotta kedvezmény más kedvezményekkel nem vonható össze!

✅ A kuponok beváltási helye: Silence Massage, Szeged, Gyöngytyúk u. 6.