SZÉP kártyás hírek

2022.10.13

Mivel sokan nem tudják, ezért szeretnélek tájékoztatni, hogy a SZÉP kártyás alszámlák közötti átjárhatóság 2022. december 31-ig tart! Ez azt jelenti, hogy az OTP vagy K&H SZÉP kártyád bármelyik alszámlájáról fizetheted nálam a masszázsodat ez év végéig. Azt még nem lehet tudni egyelőre, hogy fogják-e hosszabbítani ezt a határidőt. Bízom benne, hogy igen - mindenkinek jobb lenne szerintem, ha alap lenne ez az átjárhatóság véglegesen.

Viszont amennyiben mégsem hosszabbítanák ezt meg jövőre, úgy fontos tudnod, hogy alapjáraton csak a SZABADIDŐ alszámládról tudod fizetni nálam a masszázsodat. Ez azért lehet érdekes, mert következő év elején el kell döntened majd, hogy melyik alszámládra mennyit kérj a keretedből. Érdemes figyelgetni a híreket ezzel kapcsolatban. Természetesen, ha meglesz erről a döntés, igyekszem majd én is tájékoztatni Téged is a honlapomon keresztül.

Másik fontos hír, ami a napokban látott napvilágot:

A SZÉP kártyádra kapott összegeket az utalást követő 365 napon belül fel kell használnod, ellenkező esetben a bank 15%-ot le fog vonni belőle! Ha Te sem szeretnéd tovább gazdagítani a bankokat feleslegesen, akkor érdemes folyamatosan használni a SZÉP kártya egyenlegedet és figyelni a határidőkre! Fontos továbbá, hogy a 2022. október 15. előtt utalt SZÉP kártyás összegeket 2023. május 31-ig tudod felhasználni külön díjjal szankcionálás nélkül.

Szóval amondó vagyok, hogy a bankok zsebeinek indokolatlan tömködése helyett inkább költsd Magadra, a saját jóllétedre a SZÉP kártya keretedet, azaz gyere hozzám rendszeresen masszázsra! 


Szeretettel várlak Téged is Szegeden, a Gyöngytyúk u. 6-ban!