Salsázz a kedvezményért!

2017.08.31

Akik jobban ismernek, tudják rólam, hogy nagyon szeretem a latinos zenéket és táncokat. Néhány évig Békéscsabán tanultam kubai salsát, ahol rengeteg figurát, spanyol elnevezéseket és nagyon sok jófej embert ismertem meg több tánciskola bulijában is. Ma már nem járok táncórákra, csak néha feltűnök egy-egy salsa party-n Békéscsabán vagy Szegeden. 

Sok figura nevére már nem annyira emlékszem, meg egyedül nem is biztos, hogy le tudnék táncolni többet közülük. Persze nem is kell, hiszen úgy az igazi, ha min. két ember táncolja, a rueda-ról nem is beszélve. Amit felfedeztem, hogy a lényeg megmaradt: tudom, hogyan kell hagyni magam vezetni tánc közben és továbbra is imádom és érzem a salsa ritmusát! :)

Szegeden nem nagyon vannak salsázó ismerőseim, emiatt bulikba is csak elvétve jutok el. Ezen viszont szeretnék változtatni! Segítesz nekem ebben?

Ha szegedi vagy, vagy éppen Szegeden jársz (más településről) és konyítasz a salsához, akkor érezd Magad megszólítva! :)

ISKOLAFÜGGETLEN akció egy héten át minden salsásnak a Silence Massage-ban! Mutasd meg, hogy táncolsz!

Mit kell tudni az akciómról? Olvass tovább a részletekért! 

Kérj időpontot, gyere el a Silence Massage-ba, teljesítsd a táncos feladatot és hálám jeléül az árlistámban szereplő, bármelyik időtartamú frissítő, relaxáló svédmasszázs árából 20% kedvezményt adok Neked!

Az akció időtartama: 2017. 09. 01-én 10:00-tól 2017. 09. 07-én 22:00-ig.

MUJERES! Mutass nekem néhány lady salsa elemet, amit szívesen használsz díszítésként salsa közben és Tied a kedvezmény! Tanítani nem szükséges, csak frissíteni szeretném a tudásomat és persze minél több salsással megismerkedni!

OMBRES! Táncoltass meg a Silence Massage-ban egy jó kis salsa zenére és a kedvezmény Neked is jár! Az sem baj, ha csak az alapfigurák mennek, mutasd meg, hogy tudsz vezetni tánc közben! 

A kedvezmény más akcióimmal nem vonható össze, valamint ajándékutalvány és bérlet vásárlására nem vonatkozik. 

Kattints a gombra az időpontodért! 

RITMUSFELVÉTEL INDUL, ÉS! :) 


Az akciómtól független, közérdekű infó: 

Ha még soha nem salsáztál életedben, akkor szeretném a figyelmedbe ajánlani, hogy szeptember második felében Szegeden 2 tánciskola is indít kezdő csoportokat (elképzelhető, hogy több is, hozzám kettőnek a híre jutott el), ráadásul az első óra mindkét helyen ingyen van. Próbáld ki, ha van kedved, hátha Téged is elragad a kubai hangulat! :)