A Mikulás üzenete

2017.11.30

Sokan úgy gondolják, hogy a Mikulás nap csak a gyerekeknek szóló ünnep, amikor kicsinosítják a csizmácskájukat, bakancsukat és izgatottan várják, hogy milyen finomságok kerülnek bele reggelre.

Nos, a Mikulás azt üzeni, hogy attól, hogy elmúltál már 18 éves, Rólad sem feledkezik meg! :)

Viszont mivel egy éjszaka alatt kell a Föld összes gyerekéhez eljutnia, így a felnőttekhez csak a segédjei útján tudja odacsempészni az ajándékait.

Magam is örömmel vállaltam a Mikulás-segéd szerepét. Bemutatom Neked a szegedi Silence Massage "mikulányát", íme:

Képzeld el, ahogy Mikulás napján  (december 6-án) a párod vagy a szüleid vagy a testvére(i)d vagy a barátod/barátnőd vagy a kollégá(i)d vagy netalán a főnököd mit sem sejtve - a mikulásozást felnőtt fejjel már rég elfeledve -, megtalál egy apró figyelmességet a csizmájában vagy az asztalán. A döbbenet és a gyermeki mosoly garantált!  :)

Ha úgy látod, hogy megérdemelne egy kis lazulást valamelyik felnőtt ismerősöd és szeretnéd feldobni a napját Télapókor, akkor szövetkezz a Silence Massage "mikulányával", azaz velem és segítek Neked szebbé varázsolni az általad kiválasztott személy napját és mosolyt csalni az arcára! :)

A Silence Massage "mikulánya" időt és energiát nem sajnálva napokig azon ügyködött, hogy olyan kis ajándékot tudjon gyártani, amivel ha megleped valamelyik 18 év feletti ismerősödet, garantált lesz a csillogó szempár és a mosoly az arcán!

Mit rejtenek a cuki kis zsákok? Már mutatom is, de psszt!

A pici mikulás zsákokat akkorára készítettem, hogy kényelmesen elfér benne egy Mikulásos masszázs ajándékutalvány és mellé tehetsz még egy kicsi csoki mikulást + 2 szaloncukrot vagy 1 mandarint, esetleg ha azt érdemli az illető, akkor egy pici virgácsot is. :)

Mit kell tudni a Mikulásos masszázs ajándékutalványokról?

  • Névre szólóak, sorszámozottak.
  • Szerepel rajta a megajándékozott neve és a kiválasztott (1 alkalom) masszázs  fajtája és időtartama.
  • Felhasználható: a vásárlás évében december 6-át követő első munkanaptól következő év februárjának utolsó munkanapján 22:00-ig előzetes időpont-egyeztetést követően. Minden esetben konkrét lejárati dátumot írok az ajándékkártyára.
  • Az ajándékutalványok nem visszaválthatóak és nem átruházhatóak.
  • A mikulásos masszázs ajándékutalványokhoz csak a készlet erejéig tudok biztosítani pici, saját készítésű mikulás zsákokat!
Itt tudod megnézni, hogy milyen masszázsok közül tudsz választani, továbbá böngészhetsz az árlistámban is a megfelelő gombra kattintva:

Ha tetszik az ötlet és szívesen meglepnél vele valakit, akkor keress meg személyesen a fogadóórám ideje alatt (péntekenként 14:00-15:00 között) vagy írásban az elektronikus elérhetőségeim valamelyikén!