Megjött az erősítés!

2023.03.25

Megjött az erősítés a héten, megduplázódott a köpölykészletem!10-ből 9 Vendégem, aki egyszer kipróbálta nálam a masszázs utáni köpölyözést és érezte az azt követő megkönnyebbülést a hátizmaiban, vállaiban, nyakánál, máskor is szívesen kéri ezt a rendkívül hatékony izom- és kötőszövetlazító/mobilizáló technikát. (A maradék, 10-ből 1 ember vagy ódzkodik az átmenetileg kialakuló köpölynyomoktól ("katicapettyek"), vagy átlagnál alacsonyabb a fájdalomtűrő képessége, vagy az egészségi állapota miatt ellenjavallt a köpölyözés neki, vagy - bár ez sajnos nagyon-nagyon ritka -, de olyan szinten jó állapotú, rugalmas, laza, könnyen mozgatható az izomzata és vele együtt a kötőszövete, hogy meglátásom szerint egyáltalán nem szükséges köpölyözéssel nyúzni a bőrét, neki bőven elegendő a rendszeres masszázs és/vagy streching/jóga/gerinctorna/fascia tréning/SMR hengerezés/úszás akár önmagában is.)

Ha úgy érzed, mintha több kilós teher nyomná a vállaidat, hátadat, "cipeld el" hozzám a Silence Massage-ba és tedd le nálam! Legjobb tudásom szerint segítek Neked, hogy megszabadulj tőle és ellazultan, felfrissülten, kisimultan távozz a masszázs után. Ha megfogadod az életmódoddal kapcsolatos észrevételeimet is, hogy miken lehet érdemes változtatnod, akkor akár tartósan is elkerülheted a terhek újra felrakódását!


Fontos információ: ha trombózisra való hajlamod van, vagy vérhígítót szedsz, ezekben az esetekben sajnos köpölyözést nem végezhetek Rajtad. Menstruáció ideje alatt szintén nem tartom célszerűnek és jó ötletnek a köpölyözést. 

Az egészséged fontos számomra, köszönöm a megértésedet!


Sokan kérdezték már, hogy mit tud a köpölyözés, milyen pozitív hatásai vannak?


Az alábbi linken található erről egy nagyon jól összeszedett, részletes szakmai cikk. Érdemes elolvasnod, ha érdekel fenti kérdésre a válasz!

https://oriolus-med.hu/blog/2021/01/08/koepoely-hogyan-hat-miert-hat-miert-lesz-foltos/


Ha szeretnél jönni hozzám masszázsra (+hátizomlazító köpölyözésre), akkor az online időpontkérő űrlap kitöltésével tudsz bejelentkezni! Kérlek, csekkold előtte a szabad idősávokat a honlapomon a gördülékenyebb egyeztetés érdekében!