Lélekmelegítő

2017.10.27

💟 Szereted az érzést, amikor a ❄️ hidegtől átfagyva végre megfoghatsz egy bögre forró teát és lassan kortyolgatva átmelegszik a tested? Vagy amikor a kinti hideg után végre elmerülhetsz egy kád meleg vízben és érzed, ahogyan a testedet átjárja a hő, teljesen felengedsz, ellazulsz? 😊 

Ha igen, akkor a FORRÓ LÁVAKÖVES MASSZÁZS Neked való! 

Miért is olyan jó ez a masszázs?

Néhány Vendégem reakciójával tudom Neked a legegyszerűbben szemléltetni:

1. Az egyik férfi Vendégem nagyon kommunikatív, pörgős, szeret beszélgetni, ugyanakkor stresszes a munkahelye. A lávaköves masszázs elején még dőlt belőle a szó, cikáztak a gondolatai, amikor azonban a meleg lávakövekkel a hátát masszíroztam, elhallgatott, elcsendesedett, sikerült kikapcsolnia. Az egy órás kezelés elteltével a nyugodt, mosolygós tekintete szavak nélkül is árulkodott arról, mennyire tetszett Neki ez a masszázs. :)

2. Másik férfi Vendégemtől csak egy rövid mondatot idéznék, ami akkor hangzott el Tőle, amikor a bokáját kezeltem a meleg kövekkel: 

"Úristen, de jó!" 

3. Hölgy Vendégeim reakcióiban az elmaradhatatlan "Hmm..." úgy gondolom, mindent elmond:

"Hmm, ez isteni volt!" 

"Hmm, de jó, hogy ezt valaki kitalálta!"

"Hmm, ez nagyon kellemes!"

Az ellazult testtartás, lágy mosoly és a csillogó szemek náluk sem maradtak el a masszázs végén.

Végül, de nem utolsó sorban minden Vendégemnek el szoktam mondani, aki kérdezi tőlem, hogy milyen ez a masszázs: ez egy melegített aromaolajjal és egy speciális melegítőedényben kb. 50-60 Celsius-fokra felhevített lávakövekkel végzett technika. A kezelés elején a svédmasszázs simító fogásait alkalmazom, majd ezt követi a különböző méretű és megfelelő hőmérsékletű bazaltkövekkel történő masszázs és azok felpakolása. Mindenkitől kérem már az elején, hogy jelezzen, ha túl melegnek találja a köveket, mert nem egyformán bírjuk a magas hőmérsékletet.

Amit még hozzá szoktam tenni, hogy én magam is nagyon szeretem vendégként átélni ezt a fajta masszázst. Nekem a háti rész a kedvencem. Elmondhatatlanul jó érzés, és ha tudnám, magamnak is csinálnám! Ehhez viszont nekem is szükségem van egy másik masszőr segítségére. :)

Remélem, sikerült átadnom valamennyire ennek a masszázsnak a hangulatát és Téged is megérintett a varázsa. 

Ha szeretnéd visszanyerni a belső nyugalmadat, elengedni a negatív gondolataidat, akkor javaslom, hogy próbáld ki ezt a lélekmelegítő, maximális relaxációt biztosító, izomlazító masszázst!  

Mi a teendőd?

Egyeztess velem időpontot, gyere el Szegeden a Silence Massage-ba és élvezd, ahogyan a meleg olaj és a forró lávakövek hatására fokozatosan enyhül az izmaid feszültsége, megkönnyebbül a tested és vele együtt a lelked is!