Különleges masszázs - kupon akció

2018.09.03

Ahogyan azt már többször is olvashattad az internetes felületeimen, idén augusztusban Sopronban jártam megtanulni egy Szegeden eddig kevésbé ismert, különleges masszázstípust.

Ahhoz, hogy hivatalosan is használhassam a masszázs elnevezését, logóját, stb. vizsgát kell tennem még idén, amihez sok-sok gyakorlásra van szükségem.

Ha szeretnéd "feláldozni a tested" egy nemes ügy érdekében a Silence Massage mennyeien kényelmes masszázsmatracán, akkor olvass tovább, mert fontos infók várnak Rád! :) (Ha szemfüles vagy és észrevetted: nem, nem elírás, tényleg nem kell felmásznod a masszázságyra hozzá.)

Komolyra fordítva a szót, ha szeretnéd extra kedvezményesen kipróbálni ezt a kb. 1 órás, teljes testes masszázst nálam, valamint ezzel hozzájárulnál Te is ahhoz, hogy minél előbb megkaphassam, majd bekeretezhessem róla a tanúsítványomat, megkockáztatva azt, hogy megszerettetem Veled ezt a masszázsfajtát is, akkor van egy jó kis ajánlatom a Számodra. :)

Minden Vendégem (akár meglévő vagy új), aki 2018. szeptember 3. és 2018. szeptember 28. között eljön a Silence Massage-ba egy tetszőleges fajtájú és időtartamú masszázsra, ami a jelenlegi árlistámban szerepel, a masszázst követően kap tőlem ajándékba egy névre szóló, sorszámozott kedvezménykupont, amellyel 1 alkalommal 50%-os kedvezménnyel próbálhatja ki az új, lazító masszázskezelést, és adhatja át magát a maximális relaxáció és ellazulás élvezetének. Jól hangzik, ugye? :)

A kuponok felhasználási ideje: 2018. október 1. és 2018. október 31. között.

A kuponkedvezmény más kedvezményekkel nem vonható össze! A kuponok nem átruházhatóak!  

Mivel szeretném, hogy minél több ember megismerhesse ezt a kellemes, stresszoldó, izomlazító technikát, ezért minden Vendégemnek 1 db kedvezménykupont tudok adni, akkor is ha esetleg valaki több alkalommal jön hozzám 2018. szeptember hónapban. 

Limitált létszám a kuponos masszázstesztelésre!

Mint tudjuk, én is emberből vagyok, emiatt az időm és az erőm is véges, tehát meg kell húznom egy létszámhatárt. Az akció ideje alatt max. 50 db kedvezményre jogosító kupont fogok kiosztani 2018. szeptemberben, azaz max. ennyi Vendéget fogok tudni kedvezményesen megmasszírozni 2018. októberben az újfajta masszázsfogásokkal az új, istenien kényelmes masszázsmatracomon!

Ha bérlettel vagy ajándékutalvánnyal jössz hozzám, akkor sem maradsz ki a jóból, a kedvezménykupon természetesen Neked is jár! :)

Majd elfelejtettem a piszkos anyagiakat! :D

Az akció ideje alatt féláron, azaz 6 500 Ft helyett 3 250 Ft-ért tudod letesztelni, hogy beleszeretsz-e annyira ebbe az új masszázsba, hogy esetleg soha többet nem akarsz majd újra masszázságyon végzett, olajos svédmasszázst kapni, vagy mondjuk csak minden második alkalommal kéred majd a hagyományos svédmasszázst. :) 

Persze nyilván az is előfordulhat és azzal sincsen semmi gond, hogy ha esetleg a kevés kivételek közé tartozol, és ragaszkodsz majd a már megszokott fogásokból álló, átgyúrós, aroma- vagy kókuszolajos masszázshoz. Velem lehet egyezkedni. :)

Ebben a hónapban tervezem, hogy több bejegyzésben apránként csepegtetek infókat kedvcsinálóként az új, különleges masszázsról!

Ha minden igaz, úton van már masszázsmatracom, amire ráfeküdve majd olyan érzésed lesz, mintha bárányfelhők lágy ölelése venne körül. :)

Amint megérkeznek maradéktalanul a "masszázsszentélyem" összetevői, teszek fel majd képet is róla, hogy lásd a különbséget és persze, hogy Rád törjön a "ki akarom próbálni"-érzés. :)

Ha szeretnéd, hogy megajándékozzalak Téged is a fent taglalt kedvezménykuponnal, akkor első feladat, hogy válaszd ki, hogy milyen időtartamú és melyik masszázst szeretnéd innen:

Következő lépés, hogy egyeztess velem időpontot erre a hónapra, azaz szeptemberre az elérhetőségeim valamelyikén! 

(Telefont nehezen tudok felvenni, csak két masszázs között van rá lehetőségem, ezért javaslom az online bejelentkezést! De ha az nagyon nem szimpi valamiért, vagy nem értesz hozzá, akkor ha számkijelzéssel hívsz, megpróbállak visszahívni, amint időm engedi!)

Harmadik teendő: 

Ha már túl vagy a masszázson szeptemberben és kezedben a kedvezményre jogosító kupon, akkor gondold át mihamarabb és egyeztesd le velem, hogy mikor jutalmazod meg Magadat októberben egy új, különleges, feltöltő, minőségi masszázzsal extra kedvezményesen!