Különleges bérletek és más változások

2018.02.02

Ahogyan korábban már beharangoztam, 2018. február 1-től frissült az árlistám. 

És hogy mi is változott?

Két szolgáltatásomnak emelkedett az ára (lávaköves masszázs és a lágy csontkovácsolás), a többi maradt az eddigi és nem is tervezem módosítani. 

De miért?! 

A lávaköves masszázs esetén nagyon sok időmet elveszi a vulkanikus kövek felmelegítése és a masszázs utáni fertőtlenítésük két Vendég között. A lágy csontkovácsolás után pedig mindig szükségem van hosszabb pihenőre, mert sokkal több energiát elvesz tőlem, mint azt a kezdetekben gondoltam.

Bekerült az árlistámba a svédmasszázsokhoz kapcsolva a köpölyözés (vákuumterápia) is, amit már januárban többen is kipróbáltatok nálam ingyen a 60 perces hátmasszázst követően. 

Egy kis beszámoló az ezzel kapcsolatos tapasztalatokról:

Volt több olyan Vendégem, akinél azonnal érezhető és látványos izomlazulást sikerült elérnem a kis műanyag harangocskákkal. Egy órával korábban, amikor még olyan szinten feszes és letapadt volt a hát izomzata, hogy vetekedett a beton keménységével, majd a masszázs és a köpölyözés után sokkal puhább, lazább izomzattal keltek fel egynéhányan a masszázságyamról - nyújtózkodva, széles mosollyal az arcukon, kellemesen felfrissülve. Öröm volt látni, hogy többen is könnyebben mozogtatok és sikeresen ellazultatok testileg és szellemileg egyaránt! :)

No, de vissza az árlistámhoz. Mivel mindenképpen szeretném a Ti igényeitekhez alakítani a szolgáltatásaimat, ezért több kérdésetek is ötletet adott az apróbb újdonságok bevezetéséhez.

Az egyik Vendégem jelezte, hogy Ő imádja, amikor a karját és különösen a kezeit masszírozzák, és ha lehetne, csak olyan masszázsra járna, ha lenne ilyen. Kedves Vendégem, ha Magadra ismersz a leírtakból, ezúton jelentem örömmel, hogy bekerült a szolgáltatásaim közé a 30 perces frissítő, relaxáló kéz- és karmasszázs. :) 

Mások üzenetben érdeklődtek korábban a bérletek felhasználhatósága és a masszázsfajták esetleges mixelhetősége felől. Így azt kell mondanom, hogy Nektek köszönhetően jött az ötlet, ami alapján mostantól már elérhető a Silence Massage-ban az ún. Try it masszázsbérlet, amiből rögtön kétfajta is van ("Try it single" és "Try it couple") attól függően, hogy egyedül vagy mással megosztva szeretnétek-e használni.

Ha a "Try it couple" páros masszázsbérletet választjátok, nehogy megverekedjetek majd, hogy kié melyik masszázsfajta legyen, akkor inkább vegyetek egyből 2 bérletet! :) 

A Try it típusú bérletek lényege, hogy több különböző masszázsfajtát is kipróbálhatsz egy bérlettel és mellé 5. alkalomként kapsz tőlem egy ajándékot.

Hogy mi is ez a bónusz és miből áll ez a különleges mixelt masszázsbérlet, azt a gombra kattintást követően tudjátok megnézni. 

Érdemes átböngészni egészen a lap aljáig! ;)

Rátok férne már egy jó masszázs? 

Akkor gyertek el hozzám Szegeden a Gyöngytyúk u. 6. alatti üzletbe! Várlak Titeket továbbra is szeretettel előzetes (min. 1 - 2 nappal korábbi) időpont-egyeztetést követően! :)