Kérlek, olvasd végig!

2018.09.26

Kedves meglévő/leendő Vendégem/kedves érdeklődő!

Szeretnék megosztani Veled néhány fontos, hasznos technikai információt.

1️⃣️ Ha új Vendég vagy, azaz első alkalommal szeretnél jönni a Silence Massage-ba és a honlapomon található online időpontkérő űrlapon jelentkezel be, kérlek, hogy az e-mail címed pontos, helyes megadására ügyelj! Illetve légyszi, létező, működő e-mail címet adj meg, olyat, amit szoktál is naponta nézegetni, ellenkező esetben nem fogok tudni Veled időpontot egyeztetni, Te pedig hiába várod a válaszom.

Sajnos az elmúlt időszakban két Vendég is helytelen e-mail címmel küldte el az űrlapot, amit onnan tudtam meg, hogy a válasz e-mailemet visszadobta a rendszer, hogy az x e-mail cím nem létezik. :( Most is van egy Vendég, akinek emiatt nem tudok visszajelezni sajnos. 
Ami fontos, ha bejelentkezel hozzám az űrlapon és aznap vagy legkésőbb a következő munkanapon nem kapsz tőlem választ, akkor az mindig legyen gyanús, valamit elüthettél.

Érdemes ilyenkor más elérhetőségemen is próbálkozni: Silence Massage Facebook oldalának küldött üzenet, e-mail vagy végső esetben telefon, sms. Mivel én nem ismerem az elérhetőségeidet, így én sajnos nem tudlak értesíteni, megkeresni!

2️⃣️  Új és régi Vendégeknek és érdeklődőknek egyaránt fontos infók:

- Hétköznaponként 10:00-22:00 között tudok masszázst vállalni előzetes, azaz akár több nappal korábbi bejelentkezés alapján. 10:00-nál korábbi időpontot nem tudok adni és aznapi időpontot sem! Ha szeretnél hozzám masszázsra jönni, légyszi, tervezz előre!

- Hétvégét (szombat) csak abban az esetben tudok vállalni, ha legalább 2-4 héttel előre bejelentkezel (és persze el is jössz), valamint összefogsz még 2-3 emberrel. Ebben az esetben is azt tudom kérni és javasolni, hogy tervezz előre! A hétvége nálam a pihenésé és a családomé. Megértésedet köszönöm!

- Minden új Vendégnek el szoktam mondani, hogy a megbeszélt időpontnál korábban nem szükséges érkezni, még 5 perccel előbb sem! Kérlek, érkezz PONTOSAN! Az üzlethelyiség picike, várakozóhelyiségem nincs.

Mostanában sajnos egyre több Vendégem (régiek is) érkezik 10-20-25 perccel előbb is a megbeszélt időpontnál, ami azért nem jó, mert a nyitás előtti előkészületekre szánt időmet, illetve a 2 Vendég közötti takarításra, szellőztetésre és pihenésre szánt szünetemet rövidíted, veszed el tőlem ezzel. :( Én is emberből vagyok, ezért ezekre a regenerálódási időkre szükségem van! Kérlek, érkezz pontosan vagy ha előbb ideértél, akkor várakozz türelmesen kint vagy sétálj egyet addig. 
Nagyon szeretném továbbra is aszerint az elv szerint végezni a munkám, hogy nálam nincs "futószalag"!

Ha meglévő Vendégem vagy, akkor már tapasztalhattad, ha leendő Vendégem vagy, akkor pedig érdemes tudnod, hogy nagyon odafigyelek a tisztaságra. A Te érdeked is, hogy legyen időm lefertőtleníteni a masszázságyat, tiszta lepedőt, takarót előkészíteni Neked, elmosogatni, kezet mosni, pihenni, stb.

Szeretném adott napon belül az utolsó Vendégemnek is ugyanazt a minőségű masszázst adni, mint a legelsőnek, de ehhez az kell, hogy betartsuk az időpontokat és ne borítsuk fel a szüneteket. Megértésedet köszönöm!

3️⃣️ Itt, a honlapomom rengeteg hasznos információt találsz a masszázsaimmal kapcsolatban: árakat, elérhetőségeket, aktualitásokat, stb. Ezt a weboldalt Neked is készítettem és frissítem folyamatosan, hogy minél több hasznos információ a rendelkezésedre álljon.

Kérlek, böngészd, olvasgasd, nagyon sok kérdésedre választ tudsz itt találni!

Az áraimat itt találod:

Ezek közül a masszázsok közül választhatsz jelenleg és itt találsz róluk rövidebb leírást: 

Itt találod az elérhetőségeimet térképpel együtt: 

Ami pedig folyamatosan frissül, az a Hírek nevű aloldalam, ahol mindig találhatsz aktualitásokat a Silence Massage-ról: 

4️⃣ Ami nagyon fontos: léteznek ellenjavallatok, amikor a Te egészséged érdekében nem ajánlatos masszírozni. Kérlek, ismerkedj meg ezekkel és csak akkor fixáljunk időpontot, ha nem vagy érintett ezekben. Ha bizonytalan vagy, akkor inkább kérdezz, légy szíves! Nagyon szívesen válaszolok.

Mostanában sajnos 3 Vendég is volt, akiről akkor derült ki, hogy éppen nem masszírozható, amikor már nálam volt és vetközött volna a masszázshoz. Kérlek, előzzük meg ezt a kellemetlen helyzetet!

A masszázsok relatív (mérlegelhető) és abszolút (teljesen kizáró) kontraindikációit/ellenjavallatait itt találod:

5️⃣️ Mindenkinek: egyelőre az új, "ruhás" masszázs nem kerül bele az állandó szolgáltatáspalettámba. 2018. október 1-31. között kizárólag a névre szóló kuponnal rendelkező Vendégeim tudják majd tesztelni kedvezményes áron. Reményeim szerint még idén mindenki számára elérhető lesz teljes áron, de erről majd úgyis időben tájékoztatlak egy vagy több bejegyzés formájában.

Köszi, ha volt elég türelmed, kitartásod és szántál rá annyi időt, hogy mindezt végigolvastad! 😊