Izomlazítás csúcsra járatva

2018.01.13

Sokan fordultok hozzám elég komoly kötött, feszes izomzattal, izomcsomókkal, amelyeknek a humánus fellazítása sajnos többnyire nem megy egy alkalommal és különösen nem 30 perc alatt. Sokszor el szoktam mondani, hogy mindazokért a fájdalmas izomfeszülésekért és izomcsomókért, amelyek miatt úgy döntesz, hogy eljössz hozzám masszázsra, jó eséllyel hosszú hónapokig, netalán évekig "megdolgoztál" mozgásszegény életmóddal, ülőmunkával, helytelen testtartással, megerőltető fizikai munkával (nehéz dolgok emelése, cipelése) vagy bemelegítés nélkül, ill. megfelelő levezető nyújtások nélkül végzett intenzív sporttal.

Van egy jó hírem: a Jézuska meghallgatta a kérésemet és teljesítette a kívánságomat, így 2018. január 15-étől (hétfő) a könyököm és alkarom mellett már egy profi köpölykészletet is be tudok vetni annak érdekében, hogy fenti problémáidtól minél előbb megszabadulhass.

Bevezető akció!!!

2018. január 15-e (hétfő) és 2018. január 31-e (szerda) között bevezető akcióm keretében minden Vendégem, aki 60 perces frissítő, relaxáló hátmasszázsra jön hozzám, ajándékba kap hozzá kb. 15-20 perc izomlazító köpölyözést. Ezt azt jelenti, hogy úgy kalkuláld az idődet, hogy legyen közel 1,5 óra szabadidőd, hogy ne kelljen se Neked, se nekem kapkodni. Ha kíváncsi vagy rá, hogy milyen a köpölyözés és szeretnéd kipróbálni a saját bőrödön is, akkor biztosítsd be a helyedet az akciós 60 perces hátmasszázsra, jelentkezz be hozzám minél előbb akár itt a honlapomon vagy a Silence Massage Facebook oldalának küldött üzenetben!

Röviden arról, hogy mi is az a köpölyözés? Eszik-e vagy isszák?

A köpölyözést más néven vákuumterápiának is nevezik. A köpölyök  (üveg vagy műanyag, vagy szilikon anyagú harangocskák), amelyeket a feszes, csomós vagy akár "betonkemény" izomzat megfelelő pontjaira kell felhelyezni. A felhelyezés során a vákuum szívó hatása teszi lehetővé az izomzat könnyebb fellazítását, a helyi vérkeringés fokozását, valamint a méreganyagok könnyebb elvezetését. Az én készletem áttetsző műanyagból van és tartozik hozzá egy speciális pumpa is, amelynek segítségével a köpölyökből kiszívom a levegőt, így az alatta keletkező vákuum megemeli a bőrödet és az alatta lévő izomzatodat. 

Mivel áttetszőek a kis harangok, így könnyedén tudom szabályozni, hogy mennyire szívjam fel a bőrödet és folyamatosan figyelemmel tudom kísérni annak reakcióját anélkül, hogy bevérzéseket okozna.

És hogy fáj-e a köpölyözés? 

Egyéni érzékenységtől függ, hogy ki mennyire bírja, egy erőteljesebb masszázshoz tudnám hasonlítani. A kezelés hatására kipirul a bőr és a harangok nyoma is látszódhat a kezelést követően néhány órától kezdve akár néhány napig is. Ez szintén egyéni, hogy kinek, hogyan reagál rá a bőre.

Létezik álló és csúsztatásos köpölyözés. Mind a kettőt alkalmazom majd szükség szerint. Az álló köpölyözés az, amikor felhelyezem a bőrödre a köpölyöket és hagyom őket dolgozni helyileg a vákuum segítségével, nem mozgatom őket. Ez különösen az izomcsomók fellazításához nagyon jó. A másik fajta a csúsztatásos vagy más néven nyúvasztásos eljárás. Nem kell megijedni, nem foglak kinyúvasztani. :) Ez pedig az a változata, amikor az olajos bőrön mozgatom a vákuumos harangokat elemelés nélkül, tehát amikor végighúzom őket a teljes felületen megemelve a bőrt és az izomzatot. Nagyon hatékony izomlazító technika ez is. 

Az árlistámba 2018. februárjában fog belekerülni, addig is, ha van kedved, próbáld ki ingyen a köpölyözést a 60 perces hátmasszázs mellé!

Ahogy eddig is, most is arra kérlek, hogy legalább 1 - 2 nappal a masszázsod előtt jelentkezz be hozzám! Hívást a masszázsok ideje alatt nem tudok fogadni, valamint aznapra az esetek nagy-nagy többségében nem tudok időpontot adni, ezért kérlek, tervezz Te is előre, hogy én is tudjam tervezni a napjaimat! Megértésedet köszönöm!

Várlak szeretettel Szegeden, a Gyöngytyúk u. 6. szám alatt!