Focirajongó férfiak figyelem!

2018.07.02

Te sem tudod nyugodtan nézni a foci vb-t, mert az "asszony" folyton nyaggat, hogy unatkozik, hogy nem foglalkozol vele vagy esetleg leül melléd nézni a meccset és állandóan beszél közben vagy kérdezget? 

Esetleg ha elmész a haverokkal, kollégákkal valahova nagy kivetítőn nézni egy-két sör mellett, akkor abból nincs otthon köszönet? 

Ha nem akarsz lemaradni a vb legizgalmasabb perceiről és szeretnél jól kijönni ebből a szituból, akkor van egy ötletem: kapcsold ki az "asszonyt"!

Hogyan?

🎁 Szerezz be Neki masszázs bérletet vagy ajándékutalványt a Silence Massage-ba, hadd érezze magát királynőnek!
Hadd lássa, hogy mennyire szeretnéd, ha Ő is kikapcsolódna és érezze, hogy törődsz vele! 😊 Garantáltan nagyon hálás lesz Neked! 

Tipp: ha tuti biztosra akarsz menni, hogy semmi sem zavarja majd meg a meccsnézést, akkor érdemes már a masszázs időpontját is lefixálni és akkorra belőni, amikor éppen a kedvenc csapatod játszik! ⏰ (Hétfőtől péntekig este 10-ig szoktam vállalni masszázst, szóval akár egy késő esti meccs idejére is tudsz Neki időpontot foglalni, ha elég gyors vagy!)

Keress meg az alábbi elérhetőségeim valamelyikén, hogy megbeszéljük, mikor tudsz beugrani a masszázs bérletért és/vagy ajándékutalvány(ok)ért, valamint egyúttal időpontot is tudunk nézni, ha megvan a meccs(ek) időpontja! Nálam be tudod fizetni párod akár 90 perces vagy annál hosszabb masszázsra is! 😉

📧 Küldj üzenetet a Silence Massage Facebook oldalának,

vagy

írj e-mailt az info@silencemassage.hu címemre,

vagy

📲 hívj fel a +36 30/886-3079-es telefonszámon. 
(Masszázs közben nem tudom felvenni a telefont, de ha számkijelzéssel hívsz, akkor amint időm engedi, megpróbállak visszahívni!)

KIKAPCSOLÓDÁSI PONT: Szeged, Gyöngytyúk u. 6.