Felpörögtek az időpontkérések!

2018.11.29

📢📢📢 BRÉKING 📢📢📢

Elképesztően felpörögtek az időpontkérések nálam! 

Több, rendszeresen visszajáró Vendégem már december végéig befoglalta nálam az időpontjait!!!

Néhány, külföldről karácsonyra haza látogató Vendégem is már hetekkel ezelőtt megkeresett időpont ügyében!

Ezúton is nagyon KÖSZÖNÖM Mindenkinek a bizalmat, aki engem választ masszőrének, valamint mindazoknak, akik akár ismeretlenül is megkeresnek valamilyen formában, hogy meglephessék egy kedves rokonukat/ barátjukat/kollégájukat masszázs ajándékutalvánnyal vagy akár egy 5 alkalmas masszázs bérlettel! 🙏 🙏 🙏 

Tavaly decemberben is nagy volt az érdeklődés a masszázsaim iránt, holott akkor még sokkal kevesebben ismerték a Silence Massage-t Szegeden. Idén még melósabb évzárásra számítok az utóbbi néhány hónap tapasztalata alapján!

Az év utolsó heteiben nagyon sokan terveznek hosszabb-rövidebb szabadságot. Ilyenkor rengeteg ember érzi úgy, hogy az egész éves hajtás után megérdemli és megjutalmazza magát vagy akár megajándékozza a szeretteit is egy (vagy több alkalomnyi) lazító, feltöltő masszázzsal! 

Ha szeretnél Te is jönni hozzám még idén, érdemes minél előbb jelezned, ha tudod, mikor érsz rá, mert hála Istennek egyre több az olyan Vendégem, aki hetekkel előre bejelentkezik (el is jön) és/vagy fix időpontos, ill. már a masszázs végén kéri a következőt, így egyre nehezebben tudok másoknak időpontot adni, ill. a későn kapcsolóknak csak a fennmaradt időpontokat tudom felajánlani!

Az alábbi linkre kattintva található a rögzített Facebook posztom, amiben nyomon követheted, hogy hogy vannak még szabad helyek nálam az év hátralévő részében (decemberben). Percre pontos aktualizáltságot nem tudok ígérni, mert közben ezerrel dolgozom. De nagyjából láthatod, miből válogathatsz, hogy Te is tudj tervezni előre! 

https://www.facebook.com/silencemassage/posts/2227648857482037?__tn__=K-R

Karácsonykor (dec. 24-25-26.), szilveszterkor (dec. 31.) és 2019. január 1-jén nem dolgozom!

-------------------------
BEJELENTKEZÉS: 
-------------------------
📧 Küldj üzenetet a Silence Massage Facebook oldalának,

vagy

írj e-mailt az info[kukac]silencemassage.hu címemre,

vagy

💻 töltsd ki az időpontkérő űrlapot a gombra kattintást követően:

vagy

📲 hívj fel a +36 30/886-3079-es telefonszámon, de még jobb, ha inkább dobsz egy sms-t!

(Telefonálás: ezt a fajta megkeresést javaslom a legkevésbé, mert masszázs közben nem tudom felvenni a telefont! Ha számkijelzéssel hívsz, akkor amint időm engedi, megpróbállak visszahívni! Kérlek, ne hívj egymás után többször, ha nem veszem fel! Attól még sajnos nem fogok tudni előbb visszatelefonálni, ill. telefont felvenni, ha többször hívsz!

Kétfajta hívás van, amit nem fogadok akkor sem, ha épp ráérek: hívószámkijelzés nélküli, valamint a külföldi hívószámos hívások! Külföldiektől (magyarul nem beszélőktől) kizárólag írásos bejelentkezést tudok elfogadni az angol/német nyelvtudásom hiányosságai, továbbá önvédelmi okok miatt! Köszönöm a megértésedet!)

Várlak Téged is szeretettel Szegeden, a Gyöngytyúk u. 6-ban!