Eljött a változás, változtatás ideje

2019.01.01

Ezúton szeretnélek tájékoztatni, hogy 2019. január 1-től, azaz a mai naptól kivettem a szolgáltatásaim közül a lágy csontkovácsolást, tehát többé nem elérhető nálam ez a fajta masszázs/kezelés. Emiatt láthatod az árlistámon az új dátumot a honlapomon, egyéb módosítás, áremelés nem történt.


Biztos sokakban felmerül most a kérdés, hogy miért döntöttem így?

Egyéni vállalkozóként hála Istennek megvan az a szabadságom, hogy eldönthetem, mivel szeretnék foglalkozni, mi az, amit szívesen csinálok és mi az, amit nem. Őszintén megvallva nem szerettem csinálni a lágy csontkovácsolást, mert

1. iszonyúan megerőltető volt számomra, hihetetlenül lemerített fizikailag is és agyilag is. Ez egy aktív technika, ami közben a Vendég testrészeit finoman és lassan ugyan, de mozgatnom, húznom, csavargatnom kellett. Olyan szinten lefárasztott, mintha legalábbis egy erősebb testalkatú ember problémásabb, kötöttebb izomzatát 2 órán keresztül masszíroztam volna. Mivel legtöbbször nálam nehezebb ember kérte, így hatványozottan vette ki az erőmet minden egyes ilyen kezelés.

2. nagyon sok érdeklődő csodát várt volna ettől a technikától és olyan hosszabb ideje fennálló, nem megfelelő életvitelből adódó problémákra azonnali, varázsütésszerű megoldást, amire gyakorlatilag egyetlen technika sem képes tartósan, HA NEM VÁLTOZTAT VALAKI A KIVÁLTÓ OK(OK)ON! A legtöbb ilyen megkeresés során jeleztem, hogy orvost és/vagy gyógytornászt lenne célszerű felkeresni a panaszokkal, illetve orvos/gyógytornász végzettségű manuálterapeutát.

Rengetegszer el szoktam mondani minden Vendégemnek, hogy egy-egy fájdalmas izomfeszülés, amit hosszú idő, akár évek alatt Te magad okoztál Magadnak a helytelen testtartással, mozgáshiánnyal vagy éppen túlzott fizikai megerőltetéssel, túlzásba vitt sporttal, rendszeres és alapos, NEM CSAK 5 PERCIG TARTÓ BEMELEGÍTÉS és NYÚJTÓ GYAKORLATOK kihagyásával, az esetek minimális százalékában javítható látványosan 1 alkalommal. 

Minden egyes masszázsnál A LÉNYEG A RENDSZERESSÉG, de sajnos ezt nagyon sokan nem akarják elhinni, elfogadni. Sokan csak akkor kapnak észbe, amikor már kegyetlenül fáj valamelyik testrészük, izmuk, pedig az már a szervezetük vészkongatása, ami jelzi, hogy valamit baromira nem jól csinálnak a hétköznapjaikban! Ezt követően eljönnek egyszer-kétszer, jobban érzik magukat, majd semmit sem változtatva a kiváltó okokon élnek tovább ugyanúgy - újra előidézve egy idő után a korábbi fájdalmakat a saját testükben...

A masszázs egyike a tüneti kezeléseknek. Ha Te is ezt csinálod, ahogy az imént fentebb leírtam, azaz nem foglalkozol a testeddel rendszeresen, mert az ugye kívülről nem látszik mások számára, hogy Neked diszkomfortérzésed van, "az álarcok viselésében" pedig az emberek jelentős hányada remekül helytáll, akkor minden egyes alkalommal, amikor 3-6-9 hónap múlva megjelensz egy masszőrnél, hogy segítsen Rajtad, enyhítsen az olykor már kínzó, alvásminőséget rontó fájdalmaidon, gyakorlatilag kezdhettek mindent elölről, csak "tűzoltás" történik. Van egy rossz hírem: csak átmenetileg leszel jól, de nem tartósan!

A megelőzés, prevenció a legfontosabb célkitűzésem a munkám során, azaz előre gondolkodni, megelőzni a komolyabb problémákat. A mindennapjaimat is ennek megfelelően alakítom, azaz e szerint a felfogás szerint élek. Ez a fajta mentalitás sajnos csak akkor tud elterjedni, ha a fejekben, az emberek hozzáállásában, gondolkodásmódjában változás következik be.

A saját egészségem megőrzése és az életminőségem javítása érdekében döntöttem úgy, hogy 2019-től már nem dolgozom délelőttönként. Felismertem, hogy túlvállaltam, túlhajtottam magam, nem volt elég időm aludni, enni és a napi, munkán kívüli teendőimre és a páromra sem maradt sem elegendő időm, sem energiám. Ezúton is nagyon köszönöm páromnak a megértését, a türelmét, a segítségét akár az otthoni teendőkben is, amire nekem már 0 időm maradt az elmúlt 2 hónapban, valamint mindazt a lelki támogatást, ami nélkül ma nem tartanék ott, ahol! 🙏🙏🙏 Sőt, valószínű az első évben már feladtam volna a cél elérése előtt, mert olyan szinten távolinak és elérhetetlennek tűnt, hogy ebből valaha is meg fogok élni. De sikerült! Extrém hosszú idő kellett hozzá, de áttörtem a falat! :)

Ezúton is szeretném megköszönni minden kedves Vendégemnek, hogy engem választott masszőrének! 🙏 Még inkább hálás vagyok mindazoknak a Vendégeimnek, akik rendszeresen (hetente-kéthetente-háromhetente) hűségesen járnak hozzám (TÖRZSVENDÉGEIM) és egyben BÜSZKE IS VAGYOK RÁJUK, hiszen ők már felismerték a megelőzés és az egészségmegőrzés fontosságát! 😊💝 Ők mindannyian TUDATOSAN tesznek hétről hétre azért, hogy minőségi életet élhessenek, hatékonyan csökkentsék, enyhítsék a Rájuk zúduló stressz mennyiségét és annak káros hatásait! 

2019-ben továbbra is max. havonta egyetlen szombati napon vállalok masszázst kizárólag a TÖRZSVENDÉGEIM számára! Hogy melyik hónapban melyik szombat az, én választom ki amiatt, hogy össze tudjam egyeztetni a több mint 100 km-re lakó családommal is a munkámat, az életemet!

Köszönöm, ha ezt végigolvastad és esetleg el is gondolkozol a fentieken!

Szeretettel várlak Téged is 2019-ben egy feltöltő masszázsra Szegeden, a Gyöngytyúk u. 6-ban!