Elégedettség, hála, pozitív értékelések

2018.03.20

🔎 👀 Szinte minden új Vendégemtől meg szoktam kérdezni, hogy hol talált rá a Silence Massage-ra, hol hallott rólam.👂🔍 

Tavaly még a többségetek a Facebookot nevezte meg, mint információforrást, idén pedig már szinte mindenki a Google segítségével jut el a honlapomra, ami alapján szimpatikusnak talál és úgy dönt, hogy kipróbálja nálam a masszázst.

⭐⭐⭐⭐⭐ Sokan közületek említettétek, hogy olvastátok a sok pozitív véleményt a Silence Massage-ról a Google-ban, amit a már meglévő Vendégeim egy részének köszönhetek! 😊

🙏 Nagyon hálás vagyok minden Vendégemnek, aki bizalmat szavaz nekem és eljön hozzám masszázsra! Azt pedig külön nagyon-nagyon köszönöm, hogy szántok rá néhány percet és megajándékoztok engem a pozitív értékelésekkel és a rengeteg kedves szóval! Hihetetlenül jól esik! 🎁 🙏

Amikor egy-egy ilyet megkapok, vigyorgok, mint a tejbetök a boldogságtól! 

Egy kis kedvcsinálónak megosztok Veletek egyet-kettőt közülük:

1️⃣  "A Legjobb masszőr akinél valaha is voltam! Nem véletlen vettem bérletet nála, már az első alkalom után!
Barátságos hangulat, pihentető légkör, sokféle kedvezmény +jó zenék!!! :)

Ami igazán fontos számomra, hogy nagyon rugalmas az időbeosztás! A vendégekhez igazodik! 

Nem mellesleg korrekt, precíz és ügyes vállalkozó. Egy "hibát" tudnék csak mondani... Sosem fogad el borravalót :D" 

Ennek a véleménynek az utolsó sorát személyiségi okok miatt nem másolom ide, de ha kíváncsiak vagytok rá, akkor ezen a linken megtalálhatjátok, sőt, az összes többi eddigi véleményt is:

2️⃣  "Évek óta csak a vágyaimban volt egy profi masszázs, de igazából nem kerestem a lehetőséget. 

Miután megtudtam, hogy Móni foglalkozik ilyennel, nem sokat gondolkodtam. Kolléganők voltunk egykor, nem volt kérdés számomra, hogy ő lesz az, akire rábízom magam. 
Kíváncsian vártam, mi fog történni. 
Évek óta szenvedek váll-, nyak- és hátfájdalmakkal...nem reméltem, hogy ezeket hirtelen akárcsak csökkenteni is lehetne. 
De lehetett! 
Masszázs után, az ágyról felállva olyan mozdulatokra voltam képes fájdalommentesen, mint amiket csak évekkel ezelőtt tudtam megtenni (az utóbbi időben autóvezetés közben a hátranézés is lehetetlen mutatványnak tűnt számomra, annyira beszűkült a nyakam mozgása).
Móni kezei alatt teljesen megújultam, mosolyogva vonatoztam haza.
Mindenkinek jó szívvel, bizalommal ajánlom!
KÖSZÖNÖM!"

Aki olvasta a honlapomat és/vagy járt már nálam masszázson, az tudhatja rólam, hogy NEM fogadok el senkitől borravalót. Kérlek Titeket, hogy emiatt ne legyen senkiben rossz érzés, sértődés és fogadjátok el ezt a döntésemet! Elég nagy bajnak tartom így is, hogy a legtöbb helyen alapból elvárják a szolgáltatók és természetesnek veszik, hogy jár nekik teljesítménytől függetlenül. Én ebből a szempontból is szeretnék kitűnni a tömegből! Köszi a megértést!

Azt szoktam mondani minden Vendégemnek, hogy ha elégedettek voltatok, tetszett a masszázs, jól éreztétek Magatokat nálam, sikerült kikapcsolnotok, feltöltődnötök, akkor azt a pénzt, amit borravalóra szánnátok nekem, forgassátok bele egy következő masszázsotokba, azaz gyertek inkább máskor is, többször is! Legyetek visszatérő Vendégeim és ha úgy gondoljátok, meséljétek el az ismerőseiteknek is, hogy milyen jó volt, ajánljatok másoknak is! 

Ha mégis szeretnétek más formában is kifejezni a hálátokat, akkor légyszi, segítsetek nekem azzal, hogy minél többen értékelitek a Google-ban a Silence Massage-t! Ezáltal előrébb tud kerülni a honlapom a keresési találatokban, azaz egyre könnyebben rám tudnak találni mások is.

Ha szeretnétek nekem ilyen formában segíteni, akkor kövessétek az alábbi útmutatást. Annyit kérek, hogy légyszi, CSAK olyan értékeljen, akit már masszíroztam!!!

Be kell legyetek lépve a Google fiókotokba (gmail-es e-mail címmel) ahhoz, hogy tudjatok adni értékelést. Kattintsatok a következő linkre: 

https://goo.gl/dQ9Pg5

Majd a felugró ablak jobb felső sarkában kattintsatok az "Írja meg a véleményét" gombra. Itt pedig jelöljetek be annyi csillagot, amennyit gondoltok (az 5-ös a legjobb), és ha van kedvetek, írjatok hozzá egy kis szöveges értékelést, hogy miért adtátok a csillagokat. Ez az indoklás nem kötelező, de sokat jelent számomra. O:) Végül kattintsatok a "Közzététel" gombra.

🙏 Ezer hála, puszi, pacsi, ölelés! 🙏

Gyertek masszázsra Szegeden a Gyöngytyúk u. 6-ba! 

Szeretettel várlak Titeket!