Együtt Veletek

2017.12.24

Ez az év rendkívül mozgalmasan telt számomra. Januárban volt egy kisebb szívműtétem, ami csak megerősítette bennem azt az érzést, hogy korábban nem a szívem szerint éltem. Ez adta meg a végső löketet, hogy lépnem kell, változtatnom kell az életemen. Belevágtam hát egy merész dologba: én, aki világ életemben biztonságra törekedtem - vállalva a bizonytalanságot -, egyéni vállalkozó lettem. Mindezt persze alapos, több hónapos tervezés, tanfolyamok, utánajárás előzte meg. Megnyertem egy EU-s támogatást a vállalkozásom elindításához, ami óriási segítség volt az első fél évben. Ezúton is köszönöm a támogatást a CSMKH Támogatási Osztályán dolgozóknak és az EU-nak, az ötletet pedig a Masszőrök Egyesülete zárt Facebook csoportnak!

Emellett köszönöm a családomnak, rokonaimnak, barátaimnak, ismerősöknek és ismeretleneknek is, akik idén május óta segítettetek nekem és segítetek azóta is folyamatosan akár egy-egy Facebook like-al vagy megosztással! Lehet, nem gondolnátok, de ez óriási segítséget jelent számomra!

Köszönöm a páromnak, hogy folyamatosan biztat, támogat lelkileg és megerősít abban, hogy nagyon jó, amit csinálok, ugyanakkor türelemre int, kitartásra ösztönöz!

Olyan dolgokat tanultam meg idén, amikre álmomban nem gondoltam volna, hogy képes leszek: üzleti tervet és különféle szerződéseket állítottam össze. Megcsináltam egy websablon segítségével és azóta is aktívan kezelem a Silence Massage honlapját, valamint a Facebook üzleti oldalát. Grafikákat szerkesztek a posztjaimhoz, keresésekre optimalizálom a weboldalamat. Emellett fejlesztem az online marketing tudásomat. Szakmai tanfolyamokon veszek részt folyamatosan, ahogyan az időm és a pénztárcám engedi, hogy minél nagyobb tudásra tehessek szert és ezáltal minél hatékonyabban tudjak Nektek segíteni, valamint minél szélesebb és színesebb szolgáltatáspalettából tudjatok választani. 

Idén eljutottam odáig, hogy már nem riadok meg, ha egy külföldi (angolul beszélő) Vendég szeretne bejelentkezni hozzám. Egyre bátrabban és magabiztosabban használom az angolt. (Amit tudni kell rólam, hogy a német az első idegen nyelvem, abban jobban otthon vagyok, az angol a második.) 

Tizenéves korom óta érdekel az emberi lélek és a pszichológia, a "MIÉRT"-ek, így évek óta aktív látogatója vagyok a Nyitott Akadémia előadásainak és emellett egy rakás ilyen témájú könyvet "felfaltam" már. Ez olyan szintű szenvedély nálam, hogy már egy 2018. májusi előadásra is bespájzoltam a jegyemet. :)

Több Vendégem is kérdezte idén, hogy nem jelent-e problémát számomra, hogy annyi idegen testet kezelek, érintek, biztos van olyan, akit kevésbé szívesen masszírozok, hogy bírom ezt? Néhányan (nők) szabadkoztak, hogy ne haragudjak, de nincs frissen borotválva a lábuk, mások pedig amiatt, hogy kicsit megizzadtak, mire eljutottak hozzám nyáron a 40 fokban. Mindig elmondom, hogy ne aggódjatok ezek miatt, abszolút nem probléma! Alapvetően empatikus embernek tartom magam. A masszázs ezt csak tovább erősítette bennem. Előtte is az voltam, de amióta aktívan ezzel foglalkozom, azóta még inkább elfogadóbb vagyok másokkal szemben, és ami lehet, furcsán fog hangzani, de magammal szemben is! 

Szóval no para! :)

Ezúton szeretném megköszönni a bizalmat minden kedves Vendégemnek, aki idén eljött hozzám masszázsra! Külön köszönet mindazoknak, akik már többször is ellátogattak a Silence Massage-ba és még nagyobb hála azoknak, akik rendszeresen járnak hozzám! Nagyon köszönöm az ajánlásokat és a Google értékeléseket is! :) Köszönöm, hogy megismerhettelek Titeket! Köszönöm a rengeteg jó szót, biztatást, pozitív visszajelzéseket, mosolyokat és remek beszélgetéseket, amikből folyamatosan töltekezem! Köszönöm a finom, építő jellegű észrevételeket is, amik lehetővé teszik számomra, hogy tovább emeljem a szolgáltatásom színvonalát, hogy még profibb legyen mindaz, amit csinálok!

Kívánom Nektek, hogy teljenek az ünnepek szeretetben és nyugalomban! Szóljon ez az ünnep arról, amiről szólni szeretne valójában: nevessetek sokat együtt, öleljétek meg a szeretteiteket, egyetek sok finomságot! A legnagyobb ajándék, amit egy másik ember számára adhatsz, az az őszinte, nem tolakodó szeretet, amit mindig megsokszorozva kapsz vissza, ez garantált! :)

Szeretettel várlak Titeket a két ünnep között 2017. december 27-29-e között is Szegeden! Dec. 27-én (szerda) rövidebb idősávban: 10:00 - 18:00-ig, csütörtökön és pénteken pedig 10:00 - 22:00-ig. Ha szeretnétek jönni masszázsra, írjatok üzenetet előtte 1-2 nappal a Silence Massage Facebook oldalának vagy töltsétek ki az időpontkérő űrlapot az ünnepek alatt is! A telefonomat pihentetem a következő napokban, ezért kérlek Titeket, hogy online jelentkezzetek be!