Átmeneti időpontadás-korlátozás

2019.01.20

Ezúton tájékoztatok minden meglévő és leendő Vendégemet, hogy 2019. jan. 21-től legkésőbb 2019. febr. 28-ig nem tudok új Vendégeket fogadni‼️

Ez alól kivételt jelentenek azok az új Vendégek, akik NÉVRE SZÓLÓ ajándékutalvánnyal rendelkeznek hozzám vagy ajándékba kaptak névre szóló bérletet, de egyszer sem voltak még nálam masszázson, ill. az a néhány ember, akinek esetleg KoroKan® 
masszázsra vonatkozó kedvezménykuponja van.

❓Miért van erre a korlátozásra szükség❓

Nagyon sokan kaptak ajándékba Silence Massage-ban felhasználható masszázs bérletet vagy masszázs ajándékkártyát 2018 végén. 

A karácsonyi masszázs ajándékkártyák (piros és zöld) lejárati határideje: 
‼️ ‼️ 2019. febr. 28. ‼️‼️

(A bérleteseknek és a nem névre szóló ajándékutalványosoknak a kiállítástól számított 6 hónapjuk van, tehát őket nem sürgeti az idő!)

Sajnos még rengetegen nem kerestek meg időpontegyeztetés ügyében a karácsonyi masszázs ajándékutalvány tulajdonosok közül. A határidő vészesen közeledik és már egy ideje fogynak az időpontjaim februárra is‼️‼️‼️

Ezúton szeretnék megkérni mindenkit, akinek 2019. febr. 28-án lejáró ajándékutalványa van, hogy vegye fel velem a kapcsolatot még januárban: e-mailben: info[kukac]silencemassage.hu vagy a Messengeren a Silence Massage-nak küldött üzenetben, mert A LEJÁRATI HATÁRIDŐN NEM FOGOK HOSSZABBÍTANI és a meglévő Vendégeimtől sem szeretném és nem is fogom elvenni a bejelentkezés lehetőségét! (A legtöbb ajándékutalványost nem ismerem, sőt még az ajándékozókat sem, így sajnos más lehetőségem nincs figyelmeztetni őket!)

Természetesen ha az összes karácsonyi ajándékutalvány tulajdonosnak már be lesz foglalva az időpontja 2019. februárra, akkor hamarabb is fel fogom oldani ezt a korlátozást!

Amiket még fontos tudni: hétfőtől péntekig vállalok masszázst 14:00-22:00 között! Hétvégén csak havonta egy szombaton (amit én választok ki) és kizárólag a törzsvendégeimnek! Délelőttönként nem masszírozok!

A telefonom csak a munkaidőm alatt van bekapcsolva, viszont masszázs közben nem tudom felvenni, ezért kérlek Titeket, ha lehet, ne telefonhívás útján próbáljatok elérni!

🙏 Megértéseteket köszönöm előre is! 🙏