2024. májusi szabad idősávok

2024.04.28

Szabadulnál a fájdalomtól? Nyugalomra vágysz? Szívesen kikapcsol(ód)nál fél, egy, másfél vagy akár közel két órán át? Ha legalább az egyik kérdésre IGEN a válaszod, akkor van egy jó hírem, tudok Neked ezekben segíteni! :) Gyere hozzám Te is egy feltöltő, lazító masszázsra Szegeden, a Gyöngytyúk u. 6-ba! 

Hogyan tudsz hozzám bejelentkezni?

Egyrészt, ha biztosan tudsz előre tervezni, akkor a masszázsod végén meg tudunk beszélni egy következő időpontot. Minden más esetben kérlek, válaszd ki az alábbi listából a Neked megfelelő szabad idősávot, majd jelentkezz be hozzám az online időpontkérő űrlap kitöltésével. Ezt követően e-mailben kereslek majd a részletek pontosítása végett. Szeretettel várlak Téged is! :)
📆2024. május 30. (csütörtök)

⏰14:00-16:30 között,

20:45-22:00 között,

---

📆2024. május 31. (péntek)

⏰14:00-15:45 között.


-------------FONTOS INFÓK-----------

ÚJ VENDÉGEK KÖZÜL CSAK NŐKET FOGADOK!

------------------------------------------------

Új Vendég = aki még soha nem járt nálam korábban masszázson. Az állapotfelmérő és adatkezelési lap kitöltése, valamint egy rövid beszélgetés miatt több időre van szükség esetükben a masszázsidőn felül.

Meglévő Vendég = aki már legalább egyszer járt nálam valamikor masszázson, azaz töltött ki állapotfelmérő és adatkezelési lapot.

------------------------------------------------

AAM KATA e.v. vagyok. KIZÁRÓLAG MAGÁNSZEMÉLYEKNEK SZOLGÁLTATOK! Az online pénztárgép kötelezettséget számlázással váltom ki. KIZÁRÓLAG A MAGÁNSZEMÉLYES ADATAIDRA ÁLL MÓDOMBAN SZÁMLÁZNI! Megértésedet köszönöm!

------------------------------------------------

Egészségügyi okok miatt (extrém érzékeny a bőröm) vékony nitril kesztyűben dolgozom, ami a masszázs hatékonyságát és kellemességét nem befolyásolja. Tehát érezni nem fogod, annyi, hogy van egy kis hangja. Kérlek, csak akkor egyeztess velem időpontot, ha ezt el tudod fogadni!

---------------------------------------------

BEJELENTKEZÉS KIZÁRÓLAG ÍRÁSBAN, ONLINE:

------------------------------------------------

Kérlek, töltsd ki az időpontkérő űrlapot az alábbi gombra kattintás után!