2024. februári szabad idősávok

2024.01.27

Ha úgy érzed, hogy Rád férne egy kellemes, stresszoldó, izomlazító masszázs, akkor gyere Te is a Silence Massage-ba! Szeretettel várlak 2024 februárjában is! 


Hogy tudsz hozzám bejelentkezni?

Az alábbi szabad idősávos listából válaszd ki a Neked megfelelőt, majd az Online időpontkérő űrlap teljeskörű kitöltése és beküldése után legkésőbb 48 órán belül felveszem Veled a kapcsolatot az űrlapon megadott e-mail címeden, ahol egyeztetünk minden részletet. A válaszom megérkezéséig, ha addig esetleg még nem tetted volna meg, érdemes átböngészned a honlapomat, ahol rengeteg fontos és hasznos információt találsz.


2024. FEBRUÁRRA MÁR NEM FOGLALHATÓ TÖBB IDŐPONT!


-------------FONTOS INFÓK-----------

ÚJ VENDÉGEK KÖZÜL CSAK NŐKET FOGADOK!

------------------------------------------------

Új Vendég = aki még soha nem járt nálam korábban masszázson. Az állapotfelmérő és adatkezelési lap kitöltése, valamint egy rövid beszélgetés miatt több időre van szükség esetükben a masszázsidőn felül.

Meglévő Vendég = aki már legalább egyszer járt nálam valamikor masszázson, azaz töltött ki állapotfelmérő és adatkezelési lapot.

------------------------------------------------

AAM KATA e.v. vagyok. KIZÁRÓLAG MAGÁNSZEMÉLYEKNEK SZOLGÁLTATOK! Az online pénztárgép kötelezettséget számlázással váltom ki. KIZÁRÓLAG A MAGÁNSZEMÉLYES ADATAIDRA ÁLL MÓDOMBAN SZÁMLÁZNI! Megértésedet köszönöm!

------------------------------------------------

Egészségügyi okok miatt (extrém érzékeny a bőröm) vékony nitril kesztyűben dolgozom, ami a masszázs hatékonyságát és kellemességét nem befolyásolja. Tehát érezni nem fogod, annyi, hogy van egy kis hangja. Kérlek, csak akkor egyeztess velem időpontot, ha ezt el tudod fogadni!

---------------------------------------------

BEJELENTKEZÉS KIZÁRÓLAG ÍRÁSBAN, ONLINE:

------------------------------------------------

Kérlek, töltsd ki az időpontkérő űrlapot az alábbi gombra kattintás után!