2023. szeptemberi szabad idősávok

2023.08.22

Az idei ősz első hónapjában is várlak szeretettel egy kis töltődésre, masszázsra Szegeden, a Gyöngytyúk u. 6-ban!

Szeretnélek tájékoztatni, hogy
2023.09.03-09.17-ig szabadságomat töltöm. Ez idő alatt nem leszek elérhető, tehát ha azokban a napokban küldesz nekem online űrlapot vagy e-mailt, akkor kérlek, vedd figyelembe, hogy arra, legkorábban 2023.09.17-én tudok majd reagálni! Sajnos minden évben van 1-2 ember, aki nem tájékozódik a kiírt információk között. Ez a kellemetlen helyzet megelőzhető, ha mindenki szán néhány percet előzetesen a honlapom hírei közötti szemezgetésre.

FONTOS INFÓ: 2023. szeptemberben a hosszú szabadságomra való tekintettel kivételesen 3 szombati napon is tudsz jönni hozzám masszázsra előzetes online időpontegyeztetést követően, valamint péntekenként a szokásos 20:00 helyett 22:00-ig dolgozom majd ebben a hónapban.

Az alábbi listában megtalálod a szeptemberi szabad idősávjaimat és a gombot az
Online időpontkérő űrlaphoz:


2023. SZEPTEMBERRE MÁR NEM FOGLALHATÓ TÖBB IDŐPONT!


---------------FONTOS INFÓK-------------

ÚJ VENDÉGEK KÖZÜL CSAK NŐKET FOGADOK!

------------------------------------------------

Új Vendég = aki még soha nem járt nálam korábban masszázson. Az állapotfelmérő és adatkezelési lap kitöltése, valamint egy rövid beszélgetés miatt több időre van szükség esetükben a masszázsidőn felül.

Meglévő Vendég = aki már legalább egyszer járt nálam valamikor masszázson, azaz töltött ki állapotfelmérő és adatkezelési lapot.

------------------------------------------------

AAM KATA e.v. vagyok. KIZÁRÓLAG MAGÁNSZEMÉLYEKNEK SZOLGÁLTATOK! Az online pénztárgép kötelezettséget számlázással váltom ki. KIZÁRÓLAG A MAGÁNSZEMÉLYES ADATAIDRA ÁLL MÓDOMBAN SZÁMLÁZNI! Megértésedet köszönöm!

------------------------------------------------

Egészségügyi okok miatt (extrém érzékeny a bőröm) vékony nitril kesztyűben dolgozom, ami a masszázs hatékonyságát és kellemességét nem befolyásolja. Tehát érezni nem fogod, annyi, hogy van egy kis hangja. Kérlek, csak akkor egyeztess velem időpontot, ha ezt el tudod fogadni!

---------------------------------------------

BEJELENTKEZÉS KIZÁRÓLAG ÍRÁSBAN, ONLINE:

------------------------------------------------

Kérlek, töltsd ki az időpontkérő űrlapot az alábbi gombra kattintás után!