2023. októberi szabad idősávok

2023.09.29

Íme a 2023. októberi szabad idősávjaim. Szemezgess belőle bátran, majd ha megvan a kiszemelt idősáv/időpont, küldj nekem egy kitöltött online időpontkérő űrlapot, hogy egyeztessük a részleteket! Ezután dőlj hátra elégedetten és képzeld el, mennyire jó is lesz belefeledkezni a masszázsba és közben a csendbe, vagy egy kellemes, elfogadó, támogató beszélgetésbe. Szeretettel várlak Téged is! :)


2023. OKTÓBERRE MÁR NEM FOGLALHATÓ TÖBB IDŐPONT!


---------------FONTOS INFÓK-------------

ÚJ VENDÉGEK KÖZÜL CSAK NŐKET FOGADOK!

------------------------------------------------

Új Vendég = aki még soha nem járt nálam korábban masszázson. Az állapotfelmérő és adatkezelési lap kitöltése, valamint egy rövid beszélgetés miatt több időre van szükség esetükben a masszázsidőn felül.

Meglévő Vendég = aki már legalább egyszer járt nálam valamikor masszázson, azaz töltött ki állapotfelmérő és adatkezelési lapot.

------------------------------------------------

AAM KATA e.v. vagyok. KIZÁRÓLAG MAGÁNSZEMÉLYEKNEK SZOLGÁLTATOK! Az online pénztárgép kötelezettséget számlázással váltom ki. KIZÁRÓLAG A MAGÁNSZEMÉLYES ADATAIDRA ÁLL MÓDOMBAN SZÁMLÁZNI! Megértésedet köszönöm!

------------------------------------------------

Egészségügyi okok miatt (extrém érzékeny a bőröm) vékony nitril kesztyűben dolgozom, ami a masszázs hatékonyságát és kellemességét nem befolyásolja. Tehát érezni nem fogod, annyi, hogy van egy kis hangja. Kérlek, csak akkor egyeztess velem időpontot, ha ezt el tudod fogadni!

---------------------------------------------

BEJELENTKEZÉS KIZÁRÓLAG ÍRÁSBAN, ONLINE:

------------------------------------------------

Kérlek, töltsd ki az időpontkérő űrlapot az alábbi gombra kattintás után!