2023. novemberi szabad idősávok

2023.10.29

Az idei ősz utolsó hónapjában is várlak szeretettel masszázsra Szegeden, a Gyöngytyúk u. 6-ban! Fontos infó a hűvösebb időre való tekintettel november 1-jétől egészen jövő év április 30-ig ismételten elérhető a Silence Massage-ban a forró lávaköves masszázs! A masszázságyon pedig beizzítva az ágymelegítő, amiről többnyire nem akaródzik senkinek sem leszállni masszázs után, mert olyan kellemes meleg, hogy a többség legszívesebben szunyálna egy nagyot rajta. :D Gyere, próbáld ki Te is! A szabad idősávokért görgess lejjebb!


2023. NOVEMBERRE MÁR NEM FOGLALHATÓ TÖBB IDŐPONT!


---------------FONTOS INFÓK-------------

ÚJ VENDÉGEK KÖZÜL CSAK NŐKET FOGADOK!

------------------------------------------------

Új Vendég = aki még soha nem járt nálam korábban masszázson. Az állapotfelmérő és adatkezelési lap kitöltése, valamint egy rövid beszélgetés miatt több időre van szükség esetükben a masszázsidőn felül.

Meglévő Vendég = aki már legalább egyszer járt nálam valamikor masszázson, azaz töltött ki állapotfelmérő és adatkezelési lapot.

------------------------------------------------

AAM KATA e.v. vagyok. KIZÁRÓLAG MAGÁNSZEMÉLYEKNEK SZOLGÁLTATOK! Az online pénztárgép kötelezettséget számlázással váltom ki. KIZÁRÓLAG A MAGÁNSZEMÉLYES ADATAIDRA ÁLL MÓDOMBAN SZÁMLÁZNI! Megértésedet köszönöm!

------------------------------------------------

Egészségügyi okok miatt (extrém érzékeny a bőröm) vékony nitril kesztyűben dolgozom, ami a masszázs hatékonyságát és kellemességét nem befolyásolja. Tehát érezni nem fogod, annyi, hogy van egy kis hangja. Kérlek, csak akkor egyeztess velem időpontot, ha ezt el tudod fogadni!

---------------------------------------------

BEJELENTKEZÉS KIZÁRÓLAG ÍRÁSBAN, ONLINE:

------------------------------------------------

Kérlek, töltsd ki az időpontkérő űrlapot az alábbi gombra kattintás után!