2023. decemberi szabad idősávok

2023.11.21

Az alábbi bejegyzésemben találod a 2023. decemberi szabad idősávjaimat. Szemezgess közülük bátran! Ha megvan a kiválasztott időpont és szeretnéd, hogy biztosan tudjalak fogadni masszázsra Téged is az év utolsó hónapjában, akkor érdemes minél előbb egyeztetni velem az Online időpontkérő űrlapon keresztül.

---

Annál is inkább, mert ezúton is szeretnélek tájékoztatni, hogy 2023. 12. 02 - 12. 11-ig szabadságomat töltöm. Ez idő alatt nem leszek elérhető, tehát ha azokban a napokban küldesz nekem online űrlapot vagy e-mailt, akkor kérlek, vedd figyelembe, hogy arra, legkorábban 2023. 12. 11-én este tudok majd reagálni! A szabadságom utáni első munkanapom: 2023. 12. 12.


2023. DECEMBERRE MÁR NEM FOGLALHATÓ TÖBB IDŐPONT!


-------------FONTOS INFÓK-----------

ÚJ VENDÉGEK KÖZÜL CSAK NŐKET FOGADOK!

------------------------------------------------

Új Vendég = aki még soha nem járt nálam korábban masszázson. Az állapotfelmérő és adatkezelési lap kitöltése, valamint egy rövid beszélgetés miatt több időre van szükség esetükben a masszázsidőn felül.

Meglévő Vendég = aki már legalább egyszer járt nálam valamikor masszázson, azaz töltött ki állapotfelmérő és adatkezelési lapot.

------------------------------------------------

AAM KATA e.v. vagyok. KIZÁRÓLAG MAGÁNSZEMÉLYEKNEK SZOLGÁLTATOK! Az online pénztárgép kötelezettséget számlázással váltom ki. KIZÁRÓLAG A MAGÁNSZEMÉLYES ADATAIDRA ÁLL MÓDOMBAN SZÁMLÁZNI! Megértésedet köszönöm!

------------------------------------------------

Egészségügyi okok miatt (extrém érzékeny a bőröm) vékony nitril kesztyűben dolgozom, ami a masszázs hatékonyságát és kellemességét nem befolyásolja. Tehát érezni nem fogod, annyi, hogy van egy kis hangja. Kérlek, csak akkor egyeztess velem időpontot, ha ezt el tudod fogadni!

---------------------------------------------

BEJELENTKEZÉS KIZÁRÓLAG ÍRÁSBAN, ONLINE:

------------------------------------------------

Kérlek, töltsd ki az időpontkérő űrlapot az alábbi gombra kattintás után!